Πόσοι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού απειλούνται με ισόβιο αποκλεισμό


Μοιράσου το άρθρο

Ο Αλέξης Κούγιας υπάρχει εισήγηση για τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού. Μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης, «ασχολείται» με το θέμα και η Λαμία.

Ο  Γιώργος Γεωργίου είχε αποκαλύψει πως υπάρχει ενδεχόμενο υποβιβασμού του Παναιτωλικού και ο Αλέξης Κούγιας σε δική του εκπομπή έδωσε συνέχεια!

Το θέμα που είχε προκύψει ήταν ότι αξιωματούχος των Αγρινιωτών στοιχημάτισε στο παιχνίδι τους με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τη 19η αγωνιστική (2-4 το τελικό σκορ). Η υπόθεση εξεταζόταν, όπως ήταν γνωστό, αλλά έως τώρα εξελίξεις δεν υπήρχαν.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως υπάρχει πλέον εισήγηση για υποβιβασμό του Παναιτωλικού. Την ίδια ενημέρωση είπε πως έχει και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. «Υποβιβασμός Παναιτωλικού και χρηματικό πρόστιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι η εισήγηση.

Από την πλευρά του ο έγκριτος νομικός έκανε λόγο για «ολοκλήρωση της διαδικασίας και πρόταση προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του Παναιτωλικού, του Κουτσοσπύρου, του φροντιστή και τριών παικτών. Για αυτούς υπάρχουν οι εξής εισηγήσεις: Υποβιβασμός για τον Παναιτωλικό και χρηματικό πρόστιμο, για τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φήμη και από τον Απόλλωνα μου είπαν ότι είναι βάσιμο».

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει και τη Λαμία

Εν τω μεταξύ είναι γνωστό πως ο Αλέξης Κούγιας σε αυτή την υπόθεση έχει αναλάβει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Όπως αποκάλυψε, όμως, και η Λαμία αρχίζει πλέον να ασχολείται με αυτή την υπόθεση. Σε πρώτη φάση είχε τηρήσει άλλη στάση.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είπε ότι ««πριν από λίγο επικοινώνησε μαζί μου ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας. Μου είπε ότι θέλει αν συμμετάσχει και αυτός και να μου αναθέσει την εκπροσώπηση της Λαμίας».

Τόσο ο Απόλλων Σμύρνης όσο και η Λαμία έχουν έννομο συμφέρον αυτή τη χρονική στιγμή. Ο πρώτος γιατί έχει υποβιβαστεί απευθείας και η δεύτερη γιατί απειλείται με υποβιβασμό. Θα παίξει αγώνες μπαράζ προκειμένου να παραμείνει στη Super League 1.

Προσπάθεια να μην επικυρωθεί η βαθμολογία

Το επόμενο βήμα αυτής της υπόθεσης είναι οι δύο προαναφερθείσες ομάδες να μπλοκάρουν την επικύρωση της βαθμολογίας, όταν τεθεί αυτό το θέμα. Ο λόγος είναι απλός. Εάν υποβιβαστεί ο Παναιτωλικός και η βαθμολογία έχει επικυρωθεί, θα ανέβει η Βέροια.

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν υπάρξει υποβιβασμός των Αγρινιωτών, ο Απόλλων Σμύρνης θα κληθεί να παίξει μπαράζ και η Λαμία θα σωθεί οριστικά χωρίς να δώσει άλλα παιχνίδια. Εν ολίγοις φαίνεται πως η υπόθεση θα έχει αρκετά ακόμη επεισόδια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις