Στην αναζήτηση για χρηματοδότη του ποδοσφαίρου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου

Χωρίς “τυμπανοκρουσίες”, αλλά με σταθερά και συγκεκριμένα βήματα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου αναζητά τον συντελεστή ή συντελεστές της επόμενης μέρας για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, η οποία θα τον βρει στη Γ’ Εθνική.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ήδη υπολογίσει, χονδρικά, τον προϋπολογισμό του τμήματος για τη νέα σεζόν και ψάχνουν τον άνθρωπο που θα μπει μπροστά, προκειμένου να “τρέξει” το τμήμα. Μέλημα των ιθυνόντων των ερυθρολεύκων είναι η ομάδα, η οποία πλέον δε θα είναι Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία, αλλά θα υπάγεται στον Ερασιτέχνη, να μη λειτουργήσει με Διοικούσα Επιτροπή, αλλά να υπάρχει ένας και μόνο άνθρωπος που θα αναλάβει συνολικά το μάνατζμεντ του τμήματος ποδοσφαίρου.

Δεδομένα, το εγχείρημα των ανθρώπων του Ερασιτέχνη δεν είναι εύκολο, καθώς, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, δεν είναι, κατά γενική ομολογία, εύκολο να βρεθεί άνθρωπος να επενδύσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον να ξοδέψει ένα υπέρογκο ποσό, προκειμένου η ομάδα του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική, το οποίο υπολογίζεται πως είναι μεγαλύτερο των 300.000 ευρώ.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει ένα μεγάλο “συν” για όποιον παράγοντα θα ήθελε να επενδύσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων, το οποίο δεν είναι άλλο από το προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, εγκατάσταση που δύναται να καλύψει πλήρως την καθημερινότητα της ομάδας, όσον αφορά την προπονητική διαδικασία.

Μένει να δούμε, τις επόμενες ημέρες, ποιες θα είναι οι σχετικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις