Αυλαία με ψηλά το κεφάλι για τον Κένταυρο Αγριάς στη Β’ Εθνική χάντμπολ

Η αυλαία της β ’φάσης του 2ου ομίλου για την Β Εθνική του πρωταθλήματος handball έπεσε στην Θεσσαλονίκη για τον Κένταυρο Αγριάς. Το συγκρότημα της Μαγνησίας επιβλήθηκε με 22-29 στο κλειστό της Μίκρας επί της ΑΕΠ Πανόραμα. Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο, οι νεαροί παίχτες με πολύ καλή εμφάνιση πήραν τους βαθμούς που θα τους διατηρούσαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα τους έδιναν το εισιτήριο για να αντιμετωπίσουν την Ασπίδα Ξάνθης σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Οι παίκτες των Παπαδόπουλου-Καλαποδά έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και κρατώντας από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα στο σκορ κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα νικώντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο της. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν οι σοβαροί τραυματισμοί δύο παιχτών της γηπεδούχου ομάδας. Οι Τσαχουρίδης (γόνατο) και Δημουλιός (ώμος) σε δύο ανύποπτες φάσεις χτύπησαν και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον αγώνα με τις ευχές των συναθλητών τους, συμπαικτών και αντιπάλων, να τους ακολουθούν για γρήγορη ανάρρωση.

Δυστυχώς όμως την επόμενη μέρα (Κυριακή) ο πρωτοπόρος Άρης δεν φάνηκε αντάξιος της θέσης του και των περιστάσεων και έχασε από τον σαφώς κατώτερο συνδιεκδικητή της τρίτης θέσης. Η Εκμάθηση Αθλημάτων νίκησε με κατεβασμένα χέρια τον συμπολίτη της και παρόλο το παραπλανητικό 21-22 πήρε αυτή την πρόκριση, αφήνοντας τους Βολιώτες με την πικρή γεύση του αποκλεισμού από τον αγώνα μπαράζ.

Πεντάλεπτα: (α) 1-1,3-4,4-8,5-11,6-13,8-13 (β) 10-15,14-19,17-21,18-22,18-27,22-29.

Η ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκε με τους:

Γκαμώτσος Γ., Χανιάς Δ., Χιώτης Κ.(5),Πάσχος Δ.(5), Παπαδόπουλος Γ., Λαζαρίδης Β., Μησιρλίδης Π.(3),Μακρής Γ. (4),Χαλκιάς Θ.(1), Γραμματικόπουλος Χ. (7),Κρατήρας Δ. (3), Μιχαλόπουλος Δ, Καλαποδάς Αγ., Λαγδός Χ (1), Μετάνι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις