Νίκη στον Τύρναβο για να ελπίζει (pregame)

Όσο κι αν ακούγεται μονότονο, για τη Νίκη Βόλου τα νικηφόρα αποτελέσματα αποτελούν μονόδρομο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εφόσον θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για την κατάκτηση της κορυφής. Η νίκη ψυχολογίας με τον Οπούντιο Μαρτίνου θα έχει ευεγερτικές συνέπειες, αν το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική με αντίπαλο τον Τύρναβο καταφέρει να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

Σε διαφορετική περίπτωση, τα πλάνα που καταστρώνονται για την επόμενη χρονιά θα πάρουν επίσημο χαρακτήρα, μιας και από νωρίς η βολιώτικη ομάδα θα βρεθεί χωρίς στόχο στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ιβανίδης και Παπαδόπουλος εκτίουν ποινή αγωνιστικής λόγω καρτών ενώ Αναστασίου και Νοριέγα δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στον Τύρναβο είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Βέργος, Βρονταράς, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Ματθαίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Σκοπελίτης, Στούκας, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Καίγεται για βαθμούς ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος με τα τρία συνεχόμενα τρίποντα (μαζί μ’ αυτό του Φωκικού) έχει καταφέρει να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να διατηρηθεί εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Με 32 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση, δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη γραμμή σωτηρίας.

Διαιτητής ο Μάντζιος

Ο Γιώργος Μάντζιος, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Τύρναβος – Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Τυρνάβου. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θανάσης Κόλλιας και Θανάσης Θανασιάς όλοι από την ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Γιώργος Μπίνος από την Ένωση Πέλλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις