Με πάθος για τη νίκη ο Ρήγας κόντρα στην Πύδνα (pregame)

Η ήττα από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ανήκει στο παρελθόν για τον Ρήγα, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν σήμερα στις 15.00 να επιστρέψουν στις επιτυχίες στην αναμέτρηση με την Πύδνα στο Βελεστίνο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, με τον Λάκη Μπακάλη να μην αντιμετωπίζει…

…ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
Ο σημερινός αντίπαλος του Ρήγα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με ποιοτικό ρόστερ, η οποία «χτυπά» όλα τα παιχνίδια, παρότι έχει χάσει κάθε ελπίδα να διεκδικήσει την άνοδο στη Football League.
Ο Λάκης Μπακάλης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Νίκος Βουραζέρης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αχιλλέα. Ο αμυντικός του Ρήγα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί πριν το ματς.
Το νέο πρόσωπο στην 19αδα είναι ο στρατευμένος Ηλίας Γκίκας, ο οποίος βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο προπονητής του Ρήγα θα στηριχθεί στους εξής ποδοσφαιριστές: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γουτούλης, Γούτσιος, Σπαθής, Γκάγκας, Γεωργατζής, Ζενούνι, Ρίκκος, Αλεξίου, Χατζής, Γκίκας, Λάμπρου, Πάσχος, Σέττος, Τσίπι και Κορέτα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Ψυχούλας, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Φίλο και Βασίλη Παγούρα, όλοι από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις