«Φρένο» της Αναγέννησης στον Πανσερραϊκό

Στους οκτώ αγώνες σταμάτησε το αήττητο σερί του Πανσερραϊκού, αφού την Κυριακή (20/3) η Αναγέννηση τον νίκησε με 1-0 στην Καρδίτσα.
Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εμφανώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, απείλησαν στο 3ο λεπτό με τον Σκαθαρούδη, το 14ο με τον Καραχάλιο και το 35ο με τον Υφαντή, προτού ο Μαυριάς ανοίξει το σκορ με πέναλτι (το κέρδισε ο Σκαθαρούδης από τον Ανδρούτσο) στις καθυστερήσεις.

Το μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου μέρους πέρασε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, αφού η ομάδα του Πάουλο Κάμπος αδυνατούσε να δημιουργήσει και κατ’ επέκταση να φτάσει αρκετές φορές στα καρέ του Κουτσόπουλου.

Προς το φινάλε της αναμέτρησης, τα «Λιοντάρια» κέρδισαν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, απόρροια και της οπισθοχώρησης της Αναγέννησης, ωστόσο με εξαίρεση μία κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου στο 78′ (πέρασε άουτ) και ένα αδύναμο σουτ του Βοσκόπουλου στις καθυστερήσεις δεν μετέδωσε άγχος στους γηπεδούχους.

Kίτρινες: 36′ Δημόπουλος, 52′ Υφαντής, 92′ Ακασού.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (69′ Τζανής), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (76′ Πιτταράς), Υφαντής (59′ Ακασού), Τσιλούλης, Μπλέντι, Σκαθαρούδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης, Καρράς (58′ Μπεριάν), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ρούτσης (58′ Κουκόλης), Ολίσε, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (74′ Δωματάς), Φουρτάδο.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις