Γ.Σ. Ολυμπιακού Βόλου: Ξεκαθαρίζει του Νταόπουλου – Αποδοκιμασίες στην πρόταση παραίτησης του Δ.Σ. από τον Μουλά

Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Συλλόγου, στην Άλλη Μεριά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά την εκλογή του προέδρου της Γ.Σ., όπου εκλέχθηκε ο κ. Ζάκος Σαχίνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Νίκος Τσεκούρας πήρε τον λόγο κάνοντας τον απολογισμό της διοίκησης κατά την τελευταία χρονιά.

Ο κ. Τσεκούρας αναφέρθηκε εκτενώς στο τμήμα του ποδοσφαίρου που επέστρεψε διοικητικά στον Ερασιτέχνη, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να χτιστεί στις σωστές βάσεις, επιλέγοντας ότι καλύτερο υπήρχε για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ. Όσον αφορά την επιθυμία του κ. Νταόπουλου να αναλάβει την προεδρία της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κ. Τσεκούρας επισήμανε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 17 Ιουλίου, οπότε θα γίνει και η τελική συνάντηση. Τόνισε, επίσης, πως ο κ. Νταόπουλος θα πρέπει να εγγυηθεί πως η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Ολοκληρώνοντας τον απολογισμό ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ανέφερε τις επιτυχίες του Συλλόγου, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ και στην κολύμβηση.

Πρόταση ύψους 400.000 ευρώ από Ζαχείλα

Το μέλος του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Ζαχείλας, κατέθεσε προφορική πρόταση για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχοντας εξασφαλισμένα 400 χιλιάδες ευρώ. Η πρόταση αυτή δεν προχώρησε καθώς από τον Ερασιτέχνη του ζήτησαν εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ. Η ομιλία του Βασίλη Ζαχείλα προκάλεσε αντιδράσεις από μέλη που δεν πείστηκαν από τις πρόταση.

Τα πνεύματα ηρέμησε η τοποθέτηση του Χρήστου Λουκά που έθεσε ως πρωτεύον θέμα την πίεση που πρέπει να ασκήσει η διοίκηση ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα στο ΕΑΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου να επιστρέψει στο «σπίτι» του.

Αποδοκιμασίες για την επιστολή του Γιώργου Μουλά

Αντιδράσεις και αποδοκιμασίες προκάλεσε η ανάγνωση επιστολής του Γιώργου Μουλά, μέσω της οποίας ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης και άμεση προκήρυξη εκλογών ώστε να εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο που θα επαναφέρει την υγεία και την αξιοπιστία στον Σύλλογο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις