Η Ε.Π.ΑΘΛ.Α. ενδυναμώνει τη συνεργασία της με τη Sportradar


Μοιράσου το άρθρο
Με επικεφαλής τον γ.γ. Αθλητισμού και Πρόεδρο της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Γιώργο Μαυρωτά, κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων  της Εθνικής Πλατφόρμας πραγματοποίησε την Πέμπτη 07 Ιουλίου ενημερωτική συνάντηση με τον Διευθυντή Ακεραιότητας της Sportradar κ. Andreas Krannich καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη της Διεύθυνσης Ακεραιότητας της εταιρίας.
Η συνάντηση του κλιμακίου της Ε.Π.Α.ΘΛ.Α. και των στελεχών της Sportradar πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στο Λονδίνο, με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Πλατφόρμας και της εταιρίας, την παροχή τεχνογνωσίας και την ανταλλαγή πληροφοριών αναφορικά με την ανάλυση των αναφορών που λαμβάνει η ΕΠΑΘΛΑ, ώστε να παρέχεται στοχευμένη πληροφόρηση για τα ύποπτα για χειραγώγηση παιχνίδια ελληνικού ενδιαφέροντος, σε διάφορα αθλήματα, με βάση το εκτεταμένο δίκτυο στοιχηματικών εταιριών που υποστηρίζει η Sportradar.
Στο πλαίσιο της ενημερωτικής επίσκεψης έγινε επισκόπηση της ανάλυσης επικινδυνότητας των ελληνικών πρωταθλημάτων και παρουσίαση εργαλείων παρακολούθησης πρωταθλημάτων και προγραμμάτων εκπαίδευσης/ευαισθητοποίησης των μελών της αθλητικής κοινότητας.
Τον γ.γ. Αθλητισμού και Πρόεδρο της ΕΠΑΘΛΑ Γιώργο Μαυρωτά συνόδευσαν στη συνάντηση ο συντονιστής της Ομάδας Αξιολόγησης Αναφορών της Εθνικής Πλατφόρμας Βασίλης Κεραμάρης- Δικηγόρος καθώς και τα μέλη της Ομάδας Αξιολόγησης Αναφορών Χρήστος Περτσουλάκης- Εμπειρογνώμων, Μαρία Δημοπούλου-Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και Διοικητικών Κυρώσεων της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και Αντώνης Αλεξίου- Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνολογικών Υποδομών της ΕΕΕΠ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις