“Όλα για τον Πανσερραϊκό”

Με ανακοίνωσή του οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού καλούν τον κόσμο να σταθεί δίπλα στη φετινή προσπάθεια της ομάδας ώστε από καλή να γίνει μεγάλη.

Αναλυτικά:

«Περισσότεροι από δύο μήνες πέρασαν από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ μας, και ήδη έχουμε φτάσει στο μήνα που το ποδοσφαιρικό τμήμα θα βρεθεί και πάλι στο γήπεδο.

Το φετινό καλοκαίρι, ευτυχώς δείχνει να κυλάει τελείως διαφορετικά συγκριτικά με τα περισσότερα από εκείνα των προηγούμενων ετών.

Χωρίς αγωνία για το ποιος θα είναι στη διοίκηση, ποιος θα είναι ο προπονητής, πότε θα έρθουν οι μεταγραφές, αν θα πάρουμε 5 παίχτες στις 31 Αυγούστου. Χωρίς τραγελαφικές καταστάσεις, χωρίς εφιάλτες συγχωνεύσεων, χωρίς χαιρέκακα χαμόγελα όσων αντιμάχονται διαχρονικά τον Πανσερραϊκό.

Στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου έχουμε προπονητή και αγωνιστικό κορμό. Αποκτήθηκαν παίχτες εγνωσμένης αξίας, με γεμάτες χρονιές σε καλό επίπεδο και όλοι αυτοί θα δουλέψουν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας μαζί. Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες που πήρε αδειοδότηση, γεγονός που του επιτρέπει να βολιδοσκοπεί και να αποκτά τους παίχτες που θέλει.

Ένα από τα βασικά συνθήματα του Che Guevara Club είναι το ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Και με αυτό ως γνώμονα θα πορευτούμε. Αγώνα με τον αγώνα, με φωνή και πάθος, με το Λιοντάρι στην καρδιά, κι όπου μας βγάλει.

Η απαίτησή μας είναι όλοι όσοι ήρθαν και όλοι όσοι έμειναν, να γίνουν μια οικογένεια, να ιδρώσουν τη φανέλα, να τα δώσουν όλα για το μεγάλο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ μας. Και θα δούμε πού θα μας βγάλει. Άλλωστε πολλά εξαρτώνται και από τις εξελίξεις στο ασόβαρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη, και δεν ξέρουμε ποιοι θα παίξουν στη SL2, πόσοι θα πέσουν, πόσοι θα ανέβουν, αν θα ξαναγίνουν τα αστεία μπαράζ, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όμως, σήμερα, στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι έτοιμος να πατήσει χορτάρι και επιτέλους φέτος μπορούμε να μιλάμε μόνο για θέσεις παιχτών, συστήματα, εκδρομές.

Η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας πλησιάζει. Η πρώτη προπόνηση στις 18 Ιουλίου πλησιάζει. Και τώρα είναι η σειρά μας, γιατί είναι στο χέρι όλων μας να μετατρέψουμε τη φετινή ομάδα, από καλή σε ΜΕΓΑΛΗ!

58 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις