Ο Ολυμπιακός Βόλου μας “συστήνει” τις πρώτες μεταγραφές του

Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου μας “συστήνει” τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας.
Αναλυτικά:
“Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, σας παρουσιάζει τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας μας μέσα από το Transfer Report.
Ο Φίλιππος Σκοπελίτης, γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 1994, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έχει αγώνιστει με την φανέλα της ομάδας μας τόσο στην Κ-20 όσο και στην πρώτη ομάδα για πέντε αγωνιστικές περιόδους και πραματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή την σεζόν 2014-2015. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 και πέτυχε ένα τέρμα. Αγωνίστηκε επίσης στην Νίκη Βόλου, στον Καραϊσκάκη, στον Φίλλιπο Αλεξάνδρειας και στον Γ.Σ. Αλμυρού.
Ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, γεννημένος στις 13 Ιουλίου του 1997 αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά απο δύο χρόνια. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον Μαγνησιακό, ενω αγωνίστηκε και στην Α.Ε. Διμηνίου. Φόρεσε τα ερυθρόλευκα για πρώτη φορά την σεζόν 2016-2017 όπου και αγωνίστηκε μέχρι την σεζόν 2019-2020. Επόμενος σταθμός του στη Γερμανία για λογαριασμό της SV Dessau 05. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Άνω Μέρα, ομάδα που εδρεύει στην Μύκονο.
Ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, γεννημένος στις 11 Αυγούστου το 2001 αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας. Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, ενώ επίσης αγωνίστηκε στην Κ20 του ΝΠΣ Βόλου όπου και πήρε μεταγραφή στην Νίκη Βόλου. Την περασμένη σεζόν, κατέγραψε 15 συμμετοχές και ένα τέρμα με τη φανέλα της Δήμητρας Ευξεινούπολης.
Ο Μάρκος Διαμαντόπουλος, γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1999 αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ. Έχει αγωνιστεί στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και στη συνέχεια για δυο χρονιές έπαιξε στον Θησέα Αγριάς. Επόμενος σταθμός του ο Α.Ο. Τρίκαλα, όπου και κατέγραψε 10 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Δήμητρα Ευξεινούπολης”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις