Σοϊλέδης: “Μαγικές στιγμές με τη Νίκη Βόλου – 15.000 κόσμος στους δρόμους” (vids)

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM της Αθήνας φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Άρης Σοϊλέδης, σχολιάζοντας την παρουσία του στο Survivor.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Γιώργος Θαναηλάκης διάβασε ένα μήνυμα από φίλο του Ολυμπιακού Βόλου που έγραφε πως αν είχε αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους θα είχε κερδίσει και το Survivor. Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης είχαν περάσει από τη βολιώτικη ομάδα, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης φόρεσε τα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2013-14.

Το τρολάρισμα του φίλου της εκπομπής έδωσε την αφορμή στον Άρη Σοϊλέδη να θυμηθεί τα όσα έζησε με τη Νίκη, δηλώνοντας (απόδοση goalpost.gr):

“Με τη Νίκη Βόλου ζήσαμε μαγικές στιγμές εκείνη τη χρονιά. Είχαμε πάρει το πρωτάθλημα μετά από 49 χρόνια και η ομάδα είχε ανέβει στην Α’ Εθνική. Στον δρόμο βρέθηκαν 15.000 κόσμος και έγιναν σκηνικά που δεν περίμενα να τα ζήσω ποτέ. Ήταν απίστευτη εμπειρία αυτό που ζήσαμε τα παιδιά της ομάδας εκείνης. Φιλιά πολλά στον Βόλο”.

Στο 13:10 του βίντεο η αναφορά του Άρη Σοϊλέδη στη Νίκη Βόλου:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις