Ολυμπιακός Β.: Χωρίς Ζέρβα, αλλά με τον κόσμο κοντά μας

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδα; μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , η οποία αγωνίζεται την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και ώρα 14.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου με την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου (αφού οι τρεις τελευταίοι αγώνες του πρωταθλήματος, μετά από απόφαση της ΕΟΚ, θα διεξαχθούν όλοι την ιδία ώρα για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος)…

 

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ αναφέρει: “Αυτή την αξιοπιστία αναμένει και ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού παράλληλα με το δικό μας αγώνα θα αγωνιστεί και η ομάδα του Παναθλητικού με τον αήττητο Άρη Θεσσαλονίκης και σε περίπτωση ήττας του Παναθλητικού και νίκη της δικής μας ομάδας , θα ανέλθουμε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Τα κορίτσια και ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης είναι πανέτοιμα για να κατακτήσουν ακόμη μια νίκη, αλλά δυστυχώς θα στερηθούν των υπηρεσιών και της μεγάλης αγωνιστικής βοήθειας της αρχηγού της ομάδας μας Νίκης Ζέρβα λόγω ενός ιατρικού προβλήματος. Παρόλα αυτά όλες οι αθλήτριες είναι αποφασισμένες να δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους για να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχει η ομάδα μας για την άνοδο στα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ, θέση που της αξίζει δικαιωματικά.

Η Διοικούσα επιτροπή εύχεται περαστικά στη Νίκη Ζέρβα και γρήγορα κοντά μας αφού ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Στη προσπάθεια αυτή η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας μας, που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες και το τεχνικό team. Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να αναδειχτούν οι φίλαθλες δυνάμεις του Ολυμπιακού Βόλου, δυνάμεις που όλοι μας ξέρουμε ότι μπορούν να συμβάλλουν με τις φωνές τους και το χειροκρότημα τους στην κατάκτηση ακόμη ενός ροζ φύλλο αγώνα, όπως και στο παρελθόν.

Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ανάγκη τη στήριξη σας !!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις