Κρίσιμη εβδομάδα για Χανιά, σε “αναμμένα κάρβουνα” παίκτες με συμβόλαιο

Μια εβδομάδα η οποία κρίνεται ως άκρως σημαντική εφόσον ληφθεί υπόψη πως την άλλη Δευτέρα 18 Ιουλίου θα πρέπει να έχει δηλωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

Αυτό συνεπάγεται πως απομένουν ουσιαστικά λίγες ημέρες προκειμένου να ληφθεί η απόφαση πάνω απ’ όλα για το αν η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Έξι και σήμερα όπως θα ‘λεγε κανείς…

Από την πληροφόρηση που υπάρχει δε φαίνεται να υπάρχει τίποτε νεότερο σε ό,τι αφορά κάποια σημαντική απόφαση που να έχει ληφθεί, είτε με την είσοδο κάποιου νέου ατόμου στην ΠΑΕ είτε οτιδήποτε εν πάση περιπτώσει θα μπορούσε να βοηθήσει στη δρομολόγηση εξελίξεων.

Συνεπώς ο Αντώνης Ροκάκης, ο οποίος παρακολουθεί με ενδιαφέρον συν τοις άλλοις και τις σχετικές επισημάνσεις που έγιναν από τον υφυπουργό Αθλητισμού για τα χρήματα απ’ το Στοίχημα, παραμένει στην ίδια θέση που είναι εδώ και καιρό, δηλαδή βαθιά προβληματισμένος για το τι τελικά θ’ αποφασίσει για την επόμενη περίοδο.

Τα πράγματα στα Χανιά δείχνουν άσχημα και μένει να φανεί εάν θα γίνουν πολύ χειρότερα ή θα υπάρξει κάποια διαφορετική κατάσταση τις επόμενες ημέρες…
Τίτλοι τέλους με Βάρκα

Ο Γιάννης Βάρκας δε δεσμεύεται πια με συμβόλαιο με τη χανιώτικη ομάδα, καθώς υπήρξε συναινετική λύση. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, που χρησιμοποιήθηκε σε αρκετές θέσεις τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσοεπιθετική γραμμή, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στα Χανιά και σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του. Με τη φανέλα των Χανίων ο Βάρκας κατέγραψε 29 επίσημες συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ.

Σημειώνεται πως μετά από τους Βασιλόγιαννη, Μπαΐροβιτς και Βασιλακάκη, ο Βάρκας, γίνεται ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί επίσημα, καθώς υπάρχουν και αρκετοί που δε δεσμεύονται πια με συμβόλαιο και βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες.
Αναμονή στους παίκτες

Χωρίς κάποια ουσιαστική ενημέρωση εξακολουθούν να παραμένουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων και την επόμενη χρονιά.

Ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα βρίσκονται σημαντικοί παίκτες όπως οι Κάρλος, , Μασούρας και Κατσιμήτρος ενώ στην ευχέρεια των Χανίων είναι να εξασφαλίσει την παραμονή μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ποδοσφαιριστών όπως οι Φόμπι και Παράνο. Επίσης, με συμβόλαιο “δένονται” και οι Κόλα, Νικόλης, Μυφτάρι, Καλαϊτζάκης και Σκέντζος. Ολοι αυτοί οι παίκτες -10 στον αριθμό- διατηρούν ωστόσο μια… αναιμική ενημέρωση στην επικοινωνία που έχουν με την ΠΑΕ τον τελευταίο περίπου ένα μήνα.

Ουσιαστικά δεν θα ήταν υπερβολή να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται εδώ και καιρό σε αναμμένα κάρβουνα. Βέβαια, δεν είναι… μονάχα αυτοί αλλά και όλοι όσοι υπό άλλες προϋποθέσεις και εφόσον τα πράγματα ήταν διαφορετικά υπήρχε η προοπτική να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα των Χανίων παρότι τα συμβόλαιά τους έχουν λήξει.

Οπως προκύπτει, οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει μια αόριστη ενημέρωση πως για τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν, αυτές θα τους γίνουν γνωστές εντός της εβδομάδας. «Μέσα στην εβδομάδα θα ξέρετε το πώς θα προχωρήσουμε και τι θα γίνει με την προετοιμασία» είναι η, σε γενικές γραμμές, αναφορά που τους έχει γίνει από την ομάδα των Χανίων κι ενώ αναμένονται πια με τεράστιο ενδιαφέρον οι τελικές αποφάσεις από τον Αντώνη Ροκάκη.

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις