Βόλος 2004: Ανανέωσε η συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ

Με τη συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ που κέρδισε την άνοδο στην Α’ Εθνική, θα πορευτεί και στη νέα κατηγορία ο Βόλος 2004, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Στο υπάρχον ρόστερ θα γίνουν και κάποιες σημαντικές προσθήκες ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Δεν χρειάστηκαν πολλές συζητήσεις ανάμεσα στη Διοίκηση και τις παίκτριες της ομάδας για να επέλθει συμφωνία και για τη νέα σεζόν. Σε συνάντηση που έγινε τις προηγούμενες μέρες σε πολύ καλό κλίμα, το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ (σχεδόν σε απόλυτο βαθμό) που ολοκλήρωσε την προηγούμενη επιτυχημένη χρονιά και έφερε την ομάδα στην Α’ Εθνική ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα με φόντο την πρόκληση να αγωνιστούν στην ανώτερη κατηγορία.

Αυτός ήταν και ο κύριος στόχος, να παραμείνει ο βασικός κορμός και το ομοιογενές σύνολο, βάζοντας τις βάσεις για μια καλή πορεία τη νέα χρονιά.

Επόμενες κινήσεις πια η ενίσχυση της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις με βάση τις υποδείξεις της προπονήτριας Έλενας Κουσκούνη. Ήδη έχουν κλειστεί δύο παίκτριες – μια ξένη και μια Ελληνίδα – και υπάρχουν προχωρημένες επαφές με άλλες τρεις, στη θέση του στόπερ, του κεντρικού χαφ και του σέντερ φορ, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και με την επιστροφή τριών παικτριών που έχουν ξανααγωνιστεί με τα χρώματα μας και είχαν διακόψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις