“Δικαιολογώ την απόφαση της οικογένειας Μπίκα να αποχωρήσει”


Μοιράσου το άρθρο

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παράγοντας της Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος βρίσκεται στην επιτροπή σωτηρίας και μίλησε για την διάδοχη κατάσταση στη «Βασίλισσα του Βορρά», την αιφνίδια αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα ενώ εξέφρασε το παράπονό του για την περσινή αδικία που η Βέροια δεν ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ 1 ενώ βγήκε πρωταθλήτρια.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα από τη Βέροια: «Ηταν κάτι που δεν το περιμέναμε, δικαιολογώ την απόφαση της οικογένειας Μπίκα ειδικά μετά την αδικία που έγινε φέτος με την Βέροια να μην ανέβει κατηγορία ενώ βγήκε πρωταθλήτρια. Δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό».

Για την επόμενη μέρα: «Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, γίνεται μια προσπάθεια με γηγενείς παράγοντες να κατεβάσουμε το μπάτζετ, να έρθουν παιδιά της Ημαθίας, να μείνουν κάποια παιδιά από το περσινό ρόστερ και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Με αυτό το σύστημα για να επενδύσει κάποιος στη Σούπερ Λιγκ 2, θα πρέπει να είναι τρελός. Υπάρχουν στάνταρ έσοδα από το στοίχημα και από τα τηλεοπτικά. Εχουν μαζευτεί 150.000 ευρώ από χορηγούς και παράγοντες, αλλά χρειαζόμαστε την βοήθεια από τον κόσμο με τα διαρκείας αλλά και άλλους χορηγούς. Ο στόχος είναι μια αξιοπρεπής πορεία, να μην κινδυνεύσει η ομάδα. Εχουμε κλείσει προπονητή, είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης και την Τετάρτη θα είναι στην Βέροια για να μιλήσουμε και με το ρόστερ».

Για την βοήθεια της οικογένειας Μπίκα: «Η οικογένεια Μπίκα σε πρώτη φάση αφήνει τα 150.000 ευρώ της εγγυητικής και επειδή η αγάπη της είναι μεγάλη για την πόλη και την ομάδα, πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις