Στην Τσαριτσάνη για το “τρίποντο” με Οικονόμο ο Ρήγας (pregame)

Στην Τσαριτσάνη με τον τοπικό Οικονόμο αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Ρήγας και στόχος των «κυανολεύκων» είναι να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Η ομάδα…

…του Βελεστίνου μπορεί να παραμένει σταθερά στην 6η θέση της βαθμολογίας, βλέπει ωστόσο να την έχουν πλησιάσει οι ομάδες που. ακολουθούν στην κατάταξη (Πιερικός, Εθνικός Φιλιππιάδας) και θέλει τη νίκη για να αποφύγει να μπλέξει σε περιπέτειες.
Ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Ζενούνι και Γκάγκα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι (συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες). Επίσης, θα απουσιάσει και ο Απόστολος Σφάκας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ο προπονητής του Ρήγα θα έχει στη διάθεσή του τους εξής ποδοσφαιριστές: Κεφαλάς, Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Γουτούλης, Βουραζέρης, Αποστολίδης, Γούτσιος, Σπαθής, Λάμπρου, Αλεξίου, Χατζής, Γεωργατζής, Ρίκκος, Γκίκα, Πάσχος, Σέττος, Κορέτα, Τσίπι, Μπακάλης.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Νίκος Θεοδωρόπουλος από την ΕΠΣ Φλώρινας με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Κοζάνης και Νίκο Δημόπουλο από την ΕΠΣ Φλώρινας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις