Για αριστερό μπακ και “δεκάρι” ψάχνει η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ μέχρι τώρα κάνει μεταγραφικές κινήσεις, καθώς πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Κώστα Πλέγα και τον Δημήτρη Θωμαΐδη, αλλά παράλληλα γίνονται προσπάθειες και για διοικητική ενίσχυση ώστε να υπάρχει ικανό ανθρώπινο δυναμικό σε όλους τους τομείς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκτός των Γιώργου Καρκανιά και ένα άτομο από τις επιχειρήσεις Δοντά, είναι πολύ πιθανόν να μπούνε στο διοικητικό σχήμα άλλα δύο γνωστά άτομα στο ευρύ κοινό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ο αντιπρόεδρος επιχειρηματικού φορέα της Λάρισας, ενώ ο δεύτερος πρώην διοικητικός της ΠΑΕ ΑΕΛ που ζήτησε να βοηθήσει και αυτός στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο νέος μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Νταβέλης σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε επαφή με τους δύο και δεν αποκλείεται, εκτός αυτών, να υπάρχουν συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα για να εισέλθουν στο διοικητικό σχήμα.

Παράλληλα, παρότι ακόμη η πώληση της ομάδας από τον πρώην μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια στον νυν Αχιλλέα Νταβέλη (ποσοστό θα έχει και ο αδελφός του Γιάννης) δεν έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εντούτοις άρχισαν οι πληρωμές οφειλόμενων σε ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου.

Ήδη μπήκαν κάποια χρήματα εντός της εβδομάδας που διανύσαμε, ενώ σε συνομιλίες με ποδοσφαιριστές ο μεγαλομέτοχος ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει εξόφληση μέχρι τέλη Αυγούστου αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

Στο μεταξύ, αγωνιστικά η ομάδα κινείται δραστήρια στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ που αυτήν τη στιγμή δείχνει να είναι προτεραιότητα.

Επίσης θέλει έναν παίκτη πίσω από τον Όγκμποε και δεν αποκλείεται να έχουμε εξέλιξη εντός της εβδομάδας αφού καλό θα είναι η ομάδα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Τρίτη 26/7 και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divani, θα πραγματοποιηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέα Νταβέλη, η παρουσίαση του νέου μοντέλου λειτουργίας της ομάδας και του επιτελείου όλων των επιμέρους τμημάτων της. Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2022-23.

Την Πέμπτη 28/7 και ώρα 6.30 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, θα τελεστεί αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο. Ακολούθως, στις 7 μ.μ., θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό, το οποίο θα φιλοξενηθεί στις Θύρες 2, 3 και 4 του σταδίου.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις