Ξεκινούν οι ανακοινώσεις στην Αναγέννηση Καρδίτσας, “σάρκα και οστά” στον αγωνιστικό σχεδιασμό

Μία απολύτως φυσιολογική αναμονή αν αναλογιστεί κανείς πως το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε την 1η Μαΐου και η σέντρα της νέας σεζόν αναμένεται κάπου στα μέσα Οκτωβρίου.

Με πολλά μέτωπα να είναι ακόμη ανοιχτά για όλες τις ομάδες, με τα χρήματα που οφείλονται στις ΠΑΕ να μην έχουν δοθεί ακόμη και με τις υποχρεώσεις ενόψει και της νέας χρονιάς να «τρέχουν». Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς τι συνθήκες επικρατούν σε όλη την κατηγορία και πόσο δύσκολο θα είναι για κάποιες ομάδες ακόμη και να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια είχαμε και μία μικρή «ανάσα» από την απόφαση για απευθείας άνοδο των πρωταθλητών, που εν μέρει διορθώνει το περσινό απαράδεκτο σύστημα διεξαγωγής. Άλλωστε ζούμε στη χώρα που πανηγυρίζουμε για τα «αυτονόητα».

Πάμε τώρα και στα νέα της Αναγέννησης Καρδίτσας που είναι και το ζητούμενο. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η έλλειψη ειδησεογραφίας δε σημαίνει και έλλειψη… δραστηριότητας. Το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό σε συνεργασία με τον προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, έχουν εντοπίσει τις ανάγκες της ομάδας και τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και έχουν ήδη προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις. Άλλωστε η Αναγέννηση δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να προχωρήσει σε δημοσιογραφικές διαρροές για λόγους εντυπωσιασμού. Επίσης δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΣΑ έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση Superleague 1, όντας μία από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έχουν κανέναν απολύτως περιορισμό στις μεταγραφές, έχοντας ένα ακόμη σημαντικό διαπραγματευτικό «ατού». Επομένως ούτε ο χρόνος την πιέζει, ούτε πρέπει να «πιεστεί» και να κάνει βιαστικές κινήσεις. Όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι, πέρασαν από το «μικροσκόπιο», συλλέχτηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και έπειτα προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις. Έτσι δουλεύουν οι Σύλλογοι που θέλουν βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε πως θα διατηρηθεί και ένα μέρος του περσινού κορμού, πάνω στο οποίο θα έρθουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ώστε να συμπληρωθεί με τον πλέον ιδανικό τρόπο το αγωνιστικό «παζλ».

Τώρα όσον αφορά για τις ανακοινώσεις, αναμένονται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και εκεί θα υπάρχει πλήρη εικόνα για το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της νέας σεζόν, άλλωστε πλησιάζει και η ώρα για την πρώτη συγκέντρωση. Παράλληλα προχωρούν και τα έργα στο Official Store της ομάδας και σύντομα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία.

Πηγή: karditsapress

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις