Κ. Βελιτζέλος: «Της μοίρας μας γραφτό…»

«Της μοίρας μας γραφτό…» ανέφερε χαρακτηριστικά για την ισοπαλία με τη Φαρκαδόνα ο Κώστας Βελιτζέλος καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ένας και οι δύο πρωτοπόροι δίνουν το δικαίωμα να πλησιάσει η Νίκη και αυτή πετάει την ευκαιρία στα σκουπίδια. Για το ματς ανέφερε πως όταν μία ομάδα κάνει 28 τελικές και πετυχαίνει δύο τέρματα και ο αντίπαλος κάνει τρεις τελικές και πετυχαίνει κι αυτός δύο, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

«Δυστυχώς παρά την προσπάθεια που έγινε όλη την εβδομάδα – και να τονίσουμε ότι ο αντίπαλος δεν είχε να χάσει τίποτα – η προσπάθεια ήταν ημιτελής. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε, ότι δεν δημιουργήσαμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε να βάλουμε ένα τέρμα παραπάνω και να τελειώσουμε ουσιαστικά το παιχνίδι. Είναι της μοίρας μας γραφτό όποτε μας δίνει ο αντίπαλος το δικαίωμα να πλησιάσουμε εμείς να λέμε δεν θέλω. Σήμερα το είπαμε χάνοντας δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες. Αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι άμα η μπάλα δεν πάει μέσα, το τελικό αποτέλεσμα μετράει.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του και να του ζητήσουμε ταυτόχρονα συγνώμη γιατί για άλλη μια φορά μας στήριξε, ήταν εδώ κι εμείς δεν του το ανταποδώσαμε έστω με τους βαθμούς της νίκης. Γιατί σίγουρα την προσπάθεια οι πιο ψύχραιμοι την είδαν, η εικόνα μας δεν ήταν κακή απλά μας έλειπε η ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Όταν θολώνει το μυαλό από ένα σημείο και μετά και δεν έχεις καθαρίσει το παιχνίδι συμβαίνουν κι αυτά που συμβαίνουν… όπως συνέβη και σήμερα. Εν βρασμό δεν λαμβάνονται αποφάσεις. Σίγουρα θα κάτσουμε να συζητήσουμε για την συνέχειά μας γιατί αλίμονο αν μια ολόκληρη προσπάθεια που ξεκίνησε από το μείον πάει στράφι τώρα. Όπως και να ‘χει φέτος η Νίκη πρέπει να έχει θετικό πρόσημο και το θετικό πρόσημο μπορεί να είναι αφετηρία για την επόμενη χρονιά έχοντας σχηματίσει έναν κορμό κι άλλα πράγματα για την ομάδα του χρόνου».

«Υπήρχε και υπάρχει μεγάλη απειρία σε χειρισμούς θεμάτων»

«Υπήρχε και υπάρχει μεγάλη απειρία σε χειρισμούς θεμάτων που δημιουργούν κάποιες στιγμές μπερδέματα. Θα κάτσουμε να τα λύσουμε και αυτά έτσι ώστε να μην υπάρχουν ούτε αυτά για το καλό της ομάδας. Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και της αξίζει να βρίσκεται σε παραπάνω επίπεδο ούτος ή άλλως. Για τα παιδιά δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω… Απλώς να ξέρετε ότι σέβονται και τιμούν πάρα πολύ τη φανέλα που φοράνε. Κι όσοι είμαστε εδώ και μείναμε εδώ το σήμα που φοράμε επάνω μας το τιμάμε πάρα πολύ και δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν».

Για την αντικατάσταση του Σπύρου Βρονταρά:

«Είχε πρόβλημα με την μέση του. Ζήτησε από το 35′ αλλαγή, του ζητήσαμε να κάνει λίγο υπομονή να βγάλει το ημίχρονο. Έγινε αλλαγή δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Στούκας απουσίασε από δύο προπονήσεις για προσωπικούς λόγους και ο Παπουρτζής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Οπότε δίκαια ο Σταμέλος πήρε την ευκαιρία του».

Για το τελικό αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε:

«Όταν κάνεις 28 τελικές και βάζεις 2 γκολ ενώ ο αντίπαλος κάνει 3 τελικές και βάζει δύο, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου».

Για το ντεπούτο με τη φανέλα βασικού του Ματθαίου:

«Όταν πήρε την πρώτη του σημμετοχή πως ήρθε παιδί στην ομάδα και θα φύγει άντρας. Έχει δουλέψει πάρα πολύ ειδικά από τον Δεκέμβρη και έπειτα βγάζοντας μια τελείως διαφορετική εικόνα στις προπονήσεις και έτσι έφτασε στο σημείο να πάρει χρόνο σημμετοχή στα προηγούμενα ματς και φανέλα βασικού σήμερα και είδατε και εσείς πως δημιούργησε πολλές φορές το πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα, ακόμη και να κάνει το γκολ και εντάξει ειναι στο ψήσιμο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις