Σε πολύ δύσκολη κατάσταση τα Χανιά, σκέψεις να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα!

Δραματικές διαστάσεις λαμβάνει πια για τα Χανιά η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Super League 2. Προφανώς, αιτία αποτελούν τα νεότερα που προκύπτουν μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Σε μια συνάντηση όπου το παρών έδωσε μάλιστα ο Αντώνης Ροκάκης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Χανιά είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει από πρώτο χέρι τα δυσάρεστα νέα τα οποία ανακοινώθηκαν προς την Super League 2 σχετικά με τα χρήματα από το Στοίχημα τα οποία… δεν προβλέπεται να δοθούν. Πρόκειται για χρήματα τα οποία ο επικεφαλής της ομάδας των Χανίων υπολόγιζε ότι θα είχε στη διάθεση του έστω κι αν αυτό γινόταν καθυστερημένα ούτως ώστε ν’ αποτελούσαν μια σημαντική τονωτική ένεση τόσο για την σεζόν που τελείωσε, όσο και για την αφετηρία της επόμενης.

Αυτό που προκύπτει ως πληροφόρηση, είναι πως ο κ. Ροκάκης δείχνει ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά από αυτό το γεγονός και μάλιστα φαίνεται πλέον αυτή του την απογοήτευση να την εκφράζει ανοιχτά, αφού νιώθει ότι έχει περιέλθει σε αδιέξοδο.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι μεταξύ άλλων τονίστηκε προς τον κ. Σταϊκούρα πως οι ομάδες μετά από αυτές τις ανακοινώσεις περιέρχονται σε τραγική θέση, στον οποίο δεν απέκλεισαν κιόλας την πιθανότητα να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα και η απάντηση που φέρεται να πήραν, ήταν η ωμή ότι ως Ανώνυμες Εταιρείες που είναι, καλούνται ν’ αποφασίσουν από μόνες τους τι είναι το συμφέρον για εκείνες.

Η ουσία είναι πως για τα Χανιά τα πράγματα δείχνουν εξαιρετικά δύσκολα πια και με δεδομένη τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Σίγουρα, μια τοποθέτηση ή κάποια κίνηση από τον κ. Ροκάκη αυτή τη στιγμή θα συνέβαλε στην ενημέρωση που πρέπει να έχει ο κόσμος της ομάδας για το τι να περιμένει από εδώ και στο εξής.

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις