Μια ανάσα από Κουτσιανικούλη τα Τρίκαλα

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αναμένεται να υπογράψει στον ΑΟ Τρίκαλα.

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Βασίλη Κουτσιαλικούλη στον ΑΟ Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του goal-trikala.gr, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση και πέρασε το Σάββατο από εργομετρικές εξετάσεις μαζί με τον Χρήστο Αγρόδημο.

Ο «Κούτσια» γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1988 στη Λάρισα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στον Ηρακλή Χάλκης, ενώ το 2007 «μεταπήδησε» στον Εργοτέλη.

Μετά από δύο χρόνια προσέλκυσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. Το 2011 επέστρεψε στον Εργοτέλη για μία σεζόν και έπειτα μεταγράφηκε στον ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για μια τριετία (2012-15).

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η ΑΕΛ στην οποία και παρέμεινε για δύο σεζόν, ενώ διετέλεσε και αρχηγός της, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League πριν επιστρέψει στον ΟΦΗ την περίοδο 2017-19. Έπειτα αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου, το 2020-21 φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας και πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την φανέλα της οποίας σκόραρε κατά του ΑΟΤ στο 4-2.

Μετρά συνολικά πάνω από 300 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ έχει αγωνισθεί και 15 φορές στις μικρές Εθνικές ομάδες, πετυχαίνοντας και τέσσερα τέρματα με το εθνόσημο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις