Παπάζογλου: “Πολύ οργανωμένος ο Πανσερραϊκός”

Ο Τάσος Παπάζογλου απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς και μίλησε για τον κοινό στόχο στον Πανσερραϊκό.

Μετά από χρόνια ο Πανσερραϊκός βαδίζει στον σωστό δρόμο, γι’ αυτό και ο Τάσος Παπάζογλου αποφάσισε να επιστρέψει. Σε συνέντευξή του στην ΠΑΕ, μάλιστα, τόνισε ότι είναι η ώρα και των οπαδών να πράξουν το ίδιο για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος. Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός:

Αν είχε σκεφτεί τη στιγμή της επιστροφής του:

«Σίγουρα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποια μέρα θα επέστρεφα, αλλά για να γινόταν αυτό θα έπρεπε οι συνθήκες να ήταν οι κατάλληλες. Μετά από χρόνια η ομάδα βαδίζει σε πολύ σωστά βήματα. Έτσι πήρα την απόφαση να επιστρέψω και να βοηθήσω με την εμπειρία μου τους νέους και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Πώς πείστηκε να γυρίσει:

«Η πολύ καλή σχέση που έχω με τον Τάσο Καζία. Με βοήθησε πολύ τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου. Το πλάνο ήταν πολύ καλό. Δεν σκέφτηκα πολύ εφόσον ήταν αυτός ο άνθρωπος εδώ και τον γνωρίζω χρόνια. Η απόφαση ήταν πολύ εύκολη».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Δεν τα περίμενα τόσο καλά τα πράγματα. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, παρέχει τα πάντα. Δίνει τη δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να έχει το μυαλό του μόνο στο γήπεδο και πώς θα βελτιώνεται, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ήρθαν και Έλληνες νεαροί που πέρυσι έκαναν πολύ καλή χρονιά. Ευελπιστώ όλο αυτό το σύνολο να δέσει και να εμφανιστεί η ομάδα όπως πρέπει στο πρωτάθλημα».

Αν βλέπει στοιχεία που να τον κάνουν να πιστεύει ότι θα πετύχει ο Πανσερραϊκός:

«Το πιο σημαντικό κομμάτι που πιστεύω ότι έχουμε φέτος είναι το ομαδικό κλίμα. Φάνηκε από την πρώτη μέρα. Όλα τα παιδιά έχουν βάλει την ομάδα πάνω απ’ όλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μόνο έτσι μπορεί μία ομάδα να προχωρήσει και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

Για τη συνεργασία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο:

«Πολύ καλή. Συνεργαζόμαστε πρώτη φορά. Έχει πάρα πολλές γνώσεις. Και οι έμπειροι και τα νεαρά παιδιά θα βοηθήσουμε για να πετύχουμε τον στόχο. Έχουμε έρθει όλοι με έναν κοινό στόχο».

Για το σερραϊκό δίδυμο με τον Καρασαλίδη:

«Είναι πολύ σημαντικό. Και ο Τέλης έχει πάρα πολλές εμπειρίες. Έχει παίξει Α’ Εθνική, οπότε θα είναι πιο εύκολο. Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Γιανναράκης και ο Δημητρίου. Έχουμε μια πολύ δυνατή τετράδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Γιατί να έρθει ο κόσμος να δει την ομάδα:

«Πρέπει να γυρίσει και να ζήσουμε στιγμές όπως το 2009 με 2011. Έζησα τρομερές στιγμές με γεμάτο γήπεδο. Εμείς επιστρέψαμε όλοι. Τώρα στο χέρι σας να επιστρέψετε κι εσείς».

Απόδοση: FL News

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις