Με τρεις μεταγραφές απαντά ο Ολυμπιακός Βόλου στη “ψυχρολουσία” Νταόπουλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου το έχουν πάρει απόφαση πως τα χρήματα που υποσχέθηκε πως θα βάλει ο κ. Νταόπουλος δεν θα εισέλθουν στα ταμεία και υποχρεωτικά προχωρούν στο plan b.

Τι περιλαμβάνει το plan b;

Όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του ο κ. Τσεκούρας, το ποδοσφαιρικό τμήμα χωρίς την οικονομική συνεισφορά του κ. Νταόπουλου δεν θα κάνει υπερβάσεις στον προϋπολογισμό. Οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν ως εκεί που φτάνει το “πάπλωμα”, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν θα αποκτήσουν παίκτες εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας και ποιότητας. Οι κινήσεις θα είναι προσεκτικές και ουσιαστικές με στόχο η ομάδα να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακοινώσει μία τριάδα ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ανάμεσά τους, ένας επιθετικός, επιλογή του κ. Θεοδοσιάδη που θα προσδώσει δύναμη και ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Αυτή θα είναι η απάντηση των ερυθρολεύκων σε όσους πίστεψαν πως η απομάκρυνση του κ. Νταόπουλου θα αποτελέσει την «ταφόπλακα» των προσπαθειών της διοίκησης.

Οι εξελίξεις αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, ίσως και ωρών…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις