Αµανατίδης: «Αυτά είναι τα φαβορί του Βορείου ομίλου»

Συνεχίζεται η προετοιµασία του Μακεδονικού ενόψει του νέου Πρωταθλήµατος της Σούπερ Λιγκ 2 και ο προπονητής της οµάδας Γιώργος Αµανατίδης δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του.

«Υπάρχει ενθουσιασµός από όλους µας και όρεξη για δουλειά. Αυτό που θα κοιτάξουµε είναι να κάνουµε µια πολύ ανταγωνιστική οµάδα, να µην κάνουµε λάθη στις επιλογές µας και καθηµερινά να δουλεύουµε για το καλό της οµάδας».

Ποια είναι τα στοιχεία που θα έχει φέτος ο Μακεδονικός;

Αυτά που είχε και πέρσι. Νοοτροπία νικητή, να τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο κάθε αγωνιστική για το αποτέλεσµα, να είναι µια οµάδα ανταγωνιστική. Αυτό έχουµε µάθει να κάνουµε, αυτό θα κάνουµε και φέτος. Θα κοιτάξουµε τα παιδιά που θα έρθουν να έχουν εµπειρίες από την κατηγορία και να µας δώσουν το κάτι παραπάνω, ώστε να παίρνουµε κάθε αγωνιστική αυτό που θέλουµε µέσα στο γήπεδο. Προπόνηση µε προπόνηση θα γίνεται αξιολόγηση των παικτών».

Πώς βλέπετε το νέο πρωτάθληµα;

«Θα είναι ανταγωνιστικό πρωτάθληµα µε οµάδες ιστορικές. Βάση προγραµµατισµού και µεταγραφών δείχνει πολύ δυνατός ο Πανσερραικός, όπως και η Λάρισα, ο Ηρακλής, η Νίκη Βόλου, η Καρδίτσα αλλά τα φαβορί φαίνονται µέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις