Συνέχεια στις μεταγραφές με Λεωνιδόπουλο ο Μακεδονικός

Τον Θανάση Λεωνιδόπουλο από τον Αστέρα Βλαχιώτη απέκτησε ο Μακεδονικός, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Λεωνιδόπουλο. Ο 26χρονος (3/6/1996) κεντρικός μέσος, που αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Πειραιώς, καταγράφοντας σε ηλικία 18 ετών τις πρώτες του συμμετοχές στη Γ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2019 έκανε το άλμα στην Super League 2 για λογαριασμό του Πλατανιά, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο σεζόν, την περίοδο που και η πανδημία της Covid-19 έκανε την εμφάνιση της στις ζωές μας.

Ο γεννημένος στο Ρίο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Πελοπόννησο για τη σεζόν 2021/22, υπογράφοντας στον Αστέρα Βλαχιώτη και αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Λακωνίας στον Νότιο Όμιλο της Betsson Super League 2. Εκεί, ήταν συμπαίκτης με τον επίσης νεοφερμένο «πράσινο», Γιάννη Ιωαννίδη. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει στις τάξεις της μεγάλης πράσινης οικογένειας τον Θανάση Λεωνιδόπουλο και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία με τη φανέλα του Μακεδονικού!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις