«Να πάρει άμεσα μέτρα η ΕΠΟ, αλλιώς θα αποβληθεί…»

Στα εγκαίνια της έκθεσης «SPORTEXPO» στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο Σταύρος Κοντονής πέταξε ξανά το μπαλάκι στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εάν δεν λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα που θα πιστοποιούν το τέλος της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, της καχυποψίας και της αναξιοπιστίας, τότε είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες. 

«Θέλω να τονίσω για τα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τον ελληνικό αθλητισμό πως, εάν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα, τώρα, εκείνα τα μέτρα που θα πιστοποιούν ότι το καθεστώς της αδιαφάνειας, της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της καχυποψίας θα λάβει τέλος, τότε είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες μέρες, η ΕΠΟ να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Χρέος της ελληνικής κυβέρνησης είναι πως εάν συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο δεν επιδιώκει, θα κάνει αυτά που πρέπει άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να αποκατασταθεί το κύρος της ΕΠΟ κι η αξιοπιστία της στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, τόνισε εκ νέου πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω: «Ας ξέρουν όλοι πως σε θέματα ηθικής, η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω! Είναι εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μπει τέλος στην διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»!