Βόλος: Λίγο πριν τη σέντρα… Οι αφίξεις, οι αποχωρήσεις και το νέο “αίμα” (pics)

Ο Βόλος πραγματοποίησε την φετινή του προετοιμασία στην Πορταριά και υπό την τεχνική ηγεσία του Οσβάλντ Τανσό. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν, αποκτήθηκαν όλοι ως ελεύθεροι και η αξία των αφίξεων υπολογίζεται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ των αποχωρήσεων στα 5.10 εκατ. ευρώ, με τον Βόλο να βάζει στα ταμεία του 70.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Φράνκο Φεράρι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Βόλος είχε στο πρόγραμμά του δυνατά φιλικά με Ιωνικό, Ατρόμητο, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΠΑΣ και ΠΑΟΚ μετρώντας τρεις νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Παρουσίασε καλή και ελπιδοφόρα αγωνιστική εικόνα, ωστόσο όλα θα φανούν στα επίσημα παιχνίδια.

Οι Βολιώτες παρουσίασαν πριν λίγο καιρό και τις νέες τους εμφανίσεις. Η πρώτη μία κυανέρυθρη, η δεύτερη εμφάνιση που είναι όλη σε κόκκινο χρώμα, και η τρίτη με το λευκό να είναι το κυρίαρχο χρώμα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Οσβάλντ Τανσό

Ο Οσβάλντ Τανσό είναι ο πρώτος Γάλλος προπονητής του συλλόγου. Με παραστάσεις από ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Β’ κατηγορίας της Γαλλίας, έχει δουλέψει σε Χάβρη ( σε 119 ματς είχε 51 νίκες, 32 ισοπαλίες και 36 ήττες) και Αμιάν (σε 35 αναμετρήσεις είχε 11 νίκες, 12 ισοπαλίες και 12 ήττες), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της τρίτης κατηγορίας, όπως τη Λα Βιτρίν και την Βέντε Πουαρέ. Το 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χάβρης, στην οποία έμεινε για μια τριετία.  Να σημειωθεί πως ο Κώστας Μπράτσος που είχε αναλάβει πέρσι ως υπηρεσιακός προπονητής, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έχει παραμείνει στο τεχνικό τιμ.

 

ΗΡΘΑΝ:  Α. Οικονομόπουλος, Β. Φερνάντεζ, Σ. Τάχατος, Μπ. Σταμένκοβιτς, Η. Τσέλιος, Ν. Μεσκίντα, Π. Αυγερινός, Μ. Ντέλετιτς, Γ. Πίρινεν, Ρ. Εσκοβάλ, Α. Λούνα, Ο. Λυμπεράκης, Ι. Ουεντραογκό, Χ. Ματίγια, Κ. ΑσλανίδηςΕΦΥΓΑΝ: Φράνκο Φεράρι, Τζούλιαν Μπαρτόλο, Κέβιν Ροσέρο, Φράνκο Ρομέρο, Εμιλιάνο Πουρίτα, Αντριέν Ρεγκατέν, Χόρχε Κορέα, Λεβέντ Γκιουλέν, Ζαν Πιέρ Ρινέρ, Νταν Ριέστρα, Αλέξανδρος Τερεζίου, Σωτήρης Νίνης, Νικολάς Ορόζ, Παύλος Λογαράς

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: Μίλος Ντέλετιτς –

Στα 28 του χρόνια ο Μίλος Ντέλετιτς αναμένεται να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά. Ο Σέρβος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί «φτερό», καλύπτοντας και το κενό του Κέβιν Ροσέρο, αλλά μπορεί εξίσου να αποδώσει καλά και στα αριστερά, αλλά και ως δεύτερος στράικερ. Έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, ένα στοιχείο αρκετά βοηθητικό για τον ίδιο, καθώς δε θα χρειαστεί και μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάολο Φερνάντες

Ο Πάολο Φερνάντες είχε πέρσι πολύ καλή παρουσία, με 27 παιχνίδια στα πόδια του, στο πρωτάθλημα της Super League και με δύο γκολ. Ο 24χρονος Ισπανός ξεχώρισε πέρσι, και το φετινό «στοίχημα» θα είναι να κάνει την υπέρβαση (αν δεν ηχήσουν δυνατότερα οι μεταγραφικές «σειρήνες»), να κάνει το βήμα παραπάνω και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια στην ομάδα του. Εξάλλου στη θεσσαλική ομάδα θεωρείται και ένα από τα επόμενα πρότζεκτ τους.

H ΑΠΟΥΣΙΑ: Μετά από τρεις σερί σεζόν με τη φανέλα του Βόλου, ο Φράνκο Φεράρι αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Από τους «ενδεκαδάτους» παίκτες, με αρκετά παιχνίδια, που ήταν στυλοβάτης στην άμυνα της θεσσαλικής ομάδας και θα λείψει.

THE GOAL: Ο Βόλος πέρσι είχε ξεκινήσει ελπιδοφόρα, αλλά έπεσε και δεν ανέκαμψε. Φετινός στόχος είναι μια πιο σταθερή πορεία, καλύτερη από την προηγούμενη, με την ομάδα να θέλει να διεκδικήσει μια θέση στα play offs, αλλά και να αναδείξει νέα πρόσωπα, καθώς στο ρόστερ της υπάρχουν αρκετά νέα ταλέντα.

ΜΕΧΡΙ… ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: Ο Πάολο Φερνάντες είναι από τα «αστέρια» της ομάδας, αλλά όπως και πέρσι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έτσι και φέτος το καλοκαίρι, αρκετές είναι οι «σειρήνες», από εξωτερικό, αλλά και από Ελλάδα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με το Βόλο μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και ήδη η ομάδα έχει αρνηθεί τέσσερις προτάσεις.

ΕΤΩΝ…26:

Οι Θεσσαλοί επένδυσαν κυρίως σε νέο αίμα στις μεταγραφές τους, κάνοντας όμως και τέσσερις προσθήκες πιο έμπειρων παικτών, κι έτσι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι στα 26χρ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ: Σε ένα ρόστερ 27 παικτών, το ελληνικό στοιχείο είναι μικρότερο. Οι Έλληνες παίκτες είναι 10 και 17 είναι από το εξωτερικό. Μοιρασμένοι… βέβαια με τους Ισπανούς να έχουν το πάνω χέρι, καθώς είναι τέσσερις, ακολουθούν 2 Πορτογάλοι, 2 Σέρβοι, 2 Ουρουγουανοί.

ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Ή… ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ: Το Πανθεσσαλικό είναι ένα μεγάλο στάδιο με 22.700 θέσεις χωρητικότητα, που δύσκολα γεμίζει. Ο Βόλος κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας του για τη νέα χρονιά, με σύνθημα «Ο Βόλος ψηλά» και ήδη υπήρξε σημαντική κινητικότητα για την απόκτησή τους.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………750 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ο Βόλος ξεκινάει στην έδρα του τη σεζόν στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης. Μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος τον περιμένουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς τη δεύτερη αγωνιστική αναμετράται με την ΑΕΚ (27-28/08), την τέταρτη με τον Ολυμπιακό (10-11/08), τη 10η με τον Παναθηναϊκό (29-30/10) και πριν τη διακοπή αναμετράται με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (12-13/11), ενώ την 6η αγωνιστική υποδέχεται στην έδρα του τον Άρη. Από την άλλη έχει πιο μέσης δυσκολίας παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό στον πρώτο γύρο και έτσι μπορεί να διεκδικήσει βαθμούς από το ξεκίνημα, στο «σπίτι» του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις