ΑΣ Βόλος 2004: Έναρξη προετοιμασίας και εκλογές

Ξεκινάει αύριο Δευτέρα (22/8) την προετοιμασία του ο ΑΣ Βόλος 2004, ενώ δυο μέρες αργότερα θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Αναλυτικά:

«Εβδομάδα εξελίξεων η ερχόμενη για τον σύλλογο, αφού τη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, και δύο μέρες μετά την Τετάρτη διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου

Αύριο Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 7:00 έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού για την ομάδα, και θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του πρωταθλήματος, υπό τις οδηγίες της προπονήτριας μας Έλενας Κουσκούνη. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στα αποδυτήρια μας στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ, και μετά το σύντομο χαιρετισμό και το καλωσόρισμα από τα μέλη της διοίκησης, οι παίκτριες θα πατήσουν το χορτάρι του βοηθητικού και θα ξεκινήσουν το φετινό δύσκολο ταξίδι στην ανώτερη κατηγορία. Το βάρος θα δοθεί αρχικά στην φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια και με την ενσωμάτωση όλων των παικτριών του ρόστερ θα δοθεί έμφαση στην τακτική της ομάδας. Έχουν ήδη προγραμματιστεί τέσσερα φιλικά για την ομάδα μας, με δυνατές ομάδες της Α’ Εθνικής, τα οποία και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 7:00 μμ έχει προγραμματιστεί η Γενική συνέλευση του συλλόγου και θα ακολουθήσουν οι εκλογές, με σκοπό τη δημιουργία ενός δυνατού διοικητικού σχήματος, από άτομα που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ενεργά το σύλλογο. Καλούμε όλα τα μέλη μας να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της Τετάρτης.

Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες, καθώς και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις