Τσεκούρας για Νταόπουλο: “Δεν είχαμε καμία συμφωνία μαζί του, δεν πήραμε ποτέ τελική απάντηση”

Τη δική του εκδοχή, σχετικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού Βόλου και Γιάννη Νταόπουλου, σχετικά με τη διοικητική ανάμειξη του δεύτερου στους ερυθρόλευκους, έδωσε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Τσεκούρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Με τον κ. Νταόπουλο, η συζήτηση διήρκεσε περίπου δύο μήνες. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, ήταν Παρασκευή, μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο την Κυριακή και, από τότε, δεν σήκωσε ποτέ ξανά το τηλέφωνο. Τη Δευτέρα ενημερώθηκα ότι επισκέφθηκε το γραφείο του Δημάρχου. Πώς πήγε, ποιος τον πήγε και τα λοιπά, δεν το ξέρω και δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον άνθρωπο.

Έκτοτε, δεν έχουμε καμία επαφή. Την Τρίτη έχω μήνυμά του ότι σε δύο μέρες θα απαντήσω και την Πέμπτη, αντί για απάντηση, πήραμε αυτήν την ανακοίνωση που με χαρακτηρίζει αφερέγγυο. Δε ξέρω καν αν γνωρίζουν τη λέξη “αφερέγγυος”. Αν πάρω το λεξικό, αφερέγγυος είναι αυτός που καταπατά μία συμφωνία. Εμείς δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία με τον κ. Νταόπουλο. Έχω στο γραφείο μου το συνυποσχετικό συνεργασίας, δεν το υπέγραψε ποτέ, οπότε δεν υπάρχει καμία συμφωνία”.

Για το αν η ομάδα θα ενισχυθεί, στο πλαίσιο των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν:

“Είμαι σαφής, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αν δε βρεθεί η δυνατότητα, δε θα γίνει. Θα κάνουμε προσπάθεια να γίνει, αν δεν μπορέσουμε, θα πούμε την αλήθεια στον κόσμο, όπως κάνουμε πάντα. Από ‘κει και πέρα, τί άλλο να γίνει; Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Αύριο έχουμε Δ.Σ., μέσω της οποίας θα διαμορφωθεί μία επιτροπή που θα απευθυνθεί σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα και τη θέληση να βοηθήσουν. Όλα θα πάνε καλά.

Ο προπονητής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο brand name, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. Έχουν τις αμφιβολίες τους, αλλά θέλουν να έρθουν. Όλα μέσα στη ζωή είναι, πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε απαντήσεις για όλα αυτά τα θέματα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις