Στην ομάδα της καρδιάς της, τον Ολυμπιακό Βόλου, επέστρεψε η Βάλια Χούτα

Με την 22χρονη ταλαντούχα γκαρντ Βάλια Χούτα, ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η ερυθρόλευκη οικογένεια, την υποδέχεται στην ομάδα της καρδιάς της. Αναλυτικά:

“Η 22χρονη Γκαρντ Βάλια Χούτα ανήκει πλέον και τυπικά στον Ολυμπιακό Βόλου Η ταλαντούχα καλαθοσφαιρίστρια που ξεκίνησε το μπάσκετ στον Bc Volos, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο κατέκτησε πρωταθλήματα Μαγνησίας στις κορασίδες, πρωτάθλημα Θεσσαλίας στις νεάνιδες, ενώ αγωνίστηκε σε Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία Υπήρξε μέλος της Μικτής ΕΣΚΑΘ.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αγωνίστηκε με επιτυχία στη Σχερία Κέρκυρας, ενώ παίρνοντας το πτυχίο της, επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς της, τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η Βάλια Χούτα διακρίνεται για τα εξαιρετικά αμυντικά της προσόντα, καθώς και για την ευχέρειά της στο σκοράρισμα· Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα με ηγετικά προσόντα. Αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό μας στην υλοποίηση των στόχων του. Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι συναθλήτριές της και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ γυναικών, καλωσορίζουν την Βάλια Χούτα στον Ολυμπιακό Βόλου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις