Αποθέωση Ολαϊζόλα από πρώην συμπαίκτη του, μέσω του goalpost: “Με τα προσόντα του μπορεί να παίξει παντού”

Ο Λουτσιάνο Ολαϊζόλα, μπορεί να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, με τον Ουρουγουανό εξτρέμ να βρίσκεται από χθες (25/8) στην Πορταριά, μπαίνοντας ήδη στο προπονητικό πρόγραμμα των κυανόλευκων, με το goalpost.gr να ψάχνει πληροφορίες για εκείνον μέχρι τη… γενέτειρά του, την μακρινή Ουρουγουάη!

Επικοινωνήσαμε, λοιπόν, με τον, επίσης, Ουρουγουανό εξτρέμ, Αγκουστίν Μορέιρα, περσινό συμπαίκτη του Ολαϊζόλα στην Ατλέτικο Προγκρέσο για έξι μήνες και μάθαμε από “πρώτο χέρι” το αγωνιστικό προφίλ του νέου ποδοσφαιριστή της Νίκης, το οποίο παρουσιάζουμε στους αναγνώστες μας.

Ο Αγκουστίν Μορέιρα παρουσίασε, μέσω του goalpost.gr, τον πρώην συμπαίκτη του, Λουτσιάνο Ολαϊζόλα, για όλους τους Βολιώτες φιλάθλους.

Ο Αγκουστίν, λοιπόν, μας είπε τα εξής:

“Ήμασταν συμπαίκτες, την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, για έξι μήνες, στην Ατλέτικο Προγκρέσο, αλλά τον γνώριζα, έτσι κι αλλιώς, από παλιότερα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με καλή τεχνική, του αρέσει να παίζει πολύ το “ένας με έναν”, είναι ένας πολύ καλός συμπαίκτης, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Λουτσιάνο Ολαϊζόλα, με τη φανέλα της Ατλέτικο Προγκρέσο.

Δεν κάνει πολλά γκολ, αλλά έχει στο ενεργητικό του πολλές ασίστ. Είναι ποδοσφαιριστής που δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Επίσης, είναι ιδιαίτερα ταχύς. Δε γνωρίζω ποιο είναι το στιλ παιχνιδιού στην Ελλάδα, δε ξέρω αν μπορεί να “ξετρελάνει” τους Έλληνες, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως, με τα προσόντα του, μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα”.

Στο τέλος της επικοινωνίας μας, μάλιστα, ανέφερε αστειευόμενος:

“Φέρε με κι εμένα στην ομάδα, φίλε. Αυτός παίζει στη μία πτέρυγα κι εγώ παίζω στην άλλη (σ.σ. γέλια)”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις