Συνέχεια στα φιλικά για Ολυμπιακό Βόλου με Ηρακλή Λάρισας – Επιστροφή Σκοπελίτη, τρεις οι απουσίες

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει αύριο το απόγευμα (27/8, 18:00) το τρίτο φιλικό του παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

Ύστερα από τις δύο διαδοχικές του φιλικές επικρατήσεις, κόντρα σε Ρήγα Φεραίο κι Αίαντα Σούρπης, ήρθε η ώρα για τους ερυθρόλευκους να δοκιμαστούν απέναντι σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής, την οποία, μάλιστα, θα αντιμετωπίσουν και στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, καθώς θα συμμετάσχουν στον ίδιο όμιλο της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Η προσεχής αναμέτρηση θα είναι και το ανεπίσημο ντεμπούτο, στο πλαίσιο της αγωνιστικής σεζόν που ξεκίνησε, για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Φίλιππο Σκοπελίτη. Ο γηγενής μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις, εδώ και μερικές ημέρες, ύστερα από τον τραυματισμό του, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να είναι σίγουρο πως θα του δώσει ορισμένο χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη, εκτός πλάνων του τεχνικού τιμ των ερυθρολεύκων βρίσκονται οι Καρατσόλης, Ψιάνος και Θεοδωρόπουλος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις