“Η Νίκη Βόλου έχει δίπλα έναν ισχυρό σύμμαχο” – Το βίντεο και οι δηλώσεις για τη συνεργασία με ΆΝΑΣΣΑ

Τον κεντρικό χορηγό για τη σεζόν 2022-23 παρουσίασε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Η Γενική Κλινική ΆΝΑΣΣΑ θα κοσμεί το εμπρόσθιο μέρος της αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να επισημοποιείται με πριν δύο ημέρες. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σήμερα, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τις δηλώσεις των εκπροσώπων της ΆΝΑΣΣΑ και της Νίκης Βόλου.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Βασίλης Βενέτης, ανέφερε σχετικά: “Είναι μεγάλη μας χαρά, σήμερα, που παρουσιάζουμε τον κεντρικό χορηγό της φανέλας, της ομάδας μας. Μία διακεκριμένη επιχείρηση στο χώρο της υγείας και θεωρώ η κορυφαία στην περιοχή μας.

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για χορηγό στον τομέα της υγείας, ευελπιστώ πως δεν θα χρειαστεί να παρέχει υπηρεσίες στους ποδοσφαιριστές μας. Βέβαια, μ’ αυτά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι απαραίτητη στην ομάδα μας. Εύχομαι, τουλάχιστον να μην έχουμε τραυματισμούς στον οργανισμό της Νίκης Βόλου”.

Από την ΆΝΑΣΣΑ αρχικά τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Κλινικής, κ. Κωνσταντής Αϋφαντής: “Θα θέλαμε να τονίσουμε πως στους ιδιαίτερους και δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η ΆΝΑΣΣΑ γνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας, προσπαθεί έμπρακτα να στηρίξει τον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι στους αγώνες της Νίκης Βόλου. Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε τους αθλητές και τους ανθρώπους που τους χαρακτηρίζουν η θέληση, η δύναμη και το όραμα. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στην ιστορική, ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης Βόλου, καλή επιτυχία στους αγώνες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά”.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Ανδρέας Κικίλιας, δήλωσε για τη συνεργασία: “Με χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στην οικογένεια της Νίκης Βόλου τη Γενική Κλινική ΆΝΑΣΣΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΆΝΑΣΣΑ για την έμπρακτη στήριξη τα τελευταία, δύο δύσκολα χρόνια, εν μέσω πανδημίας και εύχομαι να είναι η απαρχή για κάτι μεγαλύτερο. Είναι τιμή για την ομάδα μας να προβάλει μία επιχείρηση που εδρεύει στον Βόλο και θα την διαφημίσουμε πανελλαδικά δίνοντας κι εμείς μία ώθηση στη δική τους προσπάθεια. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής και Επιστημονικός Συνεργάτης της ΆΝΑΣΣΑ, κ. Σωτήρης Ντούμας, δήλωσε σχετικά: “Η ΑΝΑΣΣΑ ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας, πάντα με σεβασμό, υπευθυνότητα αλλά και με καινοτόμες δράσεις, βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών στο δύσκολο και συχνά επίπονο έργο τους. Βασικός στόχος της ΆΝΑΣΣΑ είναι να γνωρίζουν τόσο οι αθλητές, όσο και οι παράγοντες της Νίκης Βόλου ότι έχουν δίπλα τους έναν σύμμαχο ισχυρό έτοιμο να τους συντροφεύει σε κάθε τους αθλητικό βήμα.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας για το 2022-23, παραμένοντας και ισχυροποιώντας την παρουσία μας στο πλευρό της Νίκης, στηρίζοντας τις προσπάθειές της, στους αθλητικούς της στόχους. Είναι πραγματικά χαρά μας να βρισκόμαστε δίπλα στη Νίκη Βόλου και ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Γιώργος Αποστολακόπουλος, δήλωσε για τη συνεργασία: “Πριν αναφερθώ στη συνεργασία μας με τη Γενική Κλινική ΆΝΑΣΣΑ, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους της ΠΑΕ, στον περσινό μας μεγάλο χορηγό και κεντρικό χορηγό της φανέλας, την ΕΤΕΚΑ ΛΥΚΟΥΡΗΣ και προσωπικά στον Σάκη Λυκούρη για την άψογη συνεργασία μας.

Όσον αφορά το νέο μας χορηγό τη Γενική Κλινική ΆΝΑΣΣΑ, οι συγκυρίες δημιούργησαν μία πολύ δυνατή σχέση και αυτή η σχέση συνεχίζεται και εξελίσσεται σε μία πολύ ισχυρή συνεργασία. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα έχουμε μεγάλο χορηγό μας και κεντρικό χορηγό φανέλας, τη Γενική Κλινική ΆΝΑΣΣΑ.

Στην ποδοσφαιρική διάλεκτο πρόκειται για μία συνεργασία “αεροδρομίου”. Τα οφέλη για την ομάδα είναι πάρα πολλά και θέλω να πιστεύω οι φίλοι της ομάδας να ανταποδώσουν επιλέγοντας την ΆΝΑΣΣΑ όταν θα χρειαστούν υπηρεσίες υγείας.

Να επισημάνω πως η Γενική Κλινική ΆΝΑΣΣΑ θα είναι χορηγός φανέλας και στην Κ20 της ομάδας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις