«Έλεος με την Τρίγλια»

Ο Στράτος Ευγενίου δήλωσε ότι ο ΠΟΤ Ηρακλής θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και αναρωτήθηκε αν είναι… αμαρτία που το φιλικό με την Καλλιθέα θα γίνει στην Τρίγλια.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero Fm παραχώρησε ο Στράτος Ευγενίου και μεταξύ άλλων εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΠΟΤ Ηρακλής θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, γιατί μία μικρή μερίδα κόσμου ψάχνεται να δημιουργήσει θέμα, επεσήμανε ότι πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ακόμα αυτός της Τρίγλιας και τόνισε ότι οι Κυανόλευκοι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων ο Ευγενίου είπε:

Για την αποτυχία αδειοδότησης:

«Την πρώτη χρονιά ήμασταν σαν Τρίγλια. Για να είμαι ειλικρινής τα χαρτιά δεν τα κάναμε εμείς. Ήταν σφάλμα μας. Από τη στιγμή που γίναμε Ηρακλής και μετά έπρεπε να κάνουμε κινήσεις για να πάρουμε άδεια. Η ομάδα είναι οικονομικά τακτοποιημένη σε όσα ζητούσε η ΕΠΟ. Ήταν τυπικό το θέμα, γιατί σε μία τριετία η ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει όνομα. Εμείς προσθέσαμε το «Ηρακλής». Αν η ΠΑΕ λεγόταν Τρίγλια θα έπαιρνε άδεια. Καλά κάναμε και το βάλαμε και είμαστε περήφανοι. Μας είπαν ότι αν η ομάδα λεγόταν Αριστοτέλης δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Προτιμούμε να λεγόμαστε Ηρακλής παρά να πάρουμε άδεια».

Για το «όχι» της ΕΕΑ:

«Είναι θέμα εγγυητικής. Δώσαμε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 150 χιλιάδες, αλλά η νομοθεσία άλλαξε και ζητούν να εκδίδεται από την τράπεζα. Έχουμε πάρει τα χρήματα, το αντίτιμο υπάρχει και ο Ηρακλής θα πάρει πιστοποιητικό. Προσπαθούμε να το κάνουμε γρήγορα, γιατί οι τράπεζες ζητούν και προσωπικές εγγυήσεις».

Για το φιλικό με την Καλλιθέα στην Τρίγλια:

«Με ενοχλεί που μια μικρή μερίδα κόσμου ψάχνεται να δημιουργήσει θέμα. Θέλαμε να παίξουμε στο Καυτανζόγλειο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει εκεί. Το γήπεδο των Αμπελοκήπων δεν μας το έδωσαν. Πού να το κάναμε; Έχουμε πληρώσει 200 χιλιάδες σε πρώην παίκτες για να γίνει η ομάδα Ηρακλής. Τόσο μεγάλη αμαρτία είναι που μας έδωσε η ομάδα το γήπεδό της; Τόσο μεγάλο είναι το ατόπημα; Αυτό το χωριό έχασε την ομάδα του, δεν έπρεπε να ακουστεί ένα ευχαριστώ; Πρέπει να το τιμωρήσουμε; Ένα φιλικό δεν μπορούν να δουν οι άνθρωποι; Η ομάδα είναι Ηρακλής και αυτό δεν αλλάζει. Είμαστε Ηρακλής και όπου θέλουμε θα παίξουμε».

Σε άλλα σημεία ο Ευγενίου ανέφερε…

– «Ο Ηρακλής θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Θα είναι η καλύτερη. Θα παίζει στο Καυτανζόγλειο. Έλεος πια με την Τρίγλια».

– «Έγιναν συζητήσεις με τον Βέλλιο. Το παιδί πήρε τις αποφάσεις του, πήραμε κι εμείς τις δικές μας. Με τον Μπρούνο Γκάμα ούτε καν μιλήσαμε».

– «Δεν έχουμε λάβει χρήματα και από την περσινή σεζόν οφείλουμε μόνο 30-40 χιλιάδες».

– «Με τον Σακίεβιτς δεν μπορώ να συνεργαστώ χωρίς να τον δω, να μιλήσουμε. Έχει πολλά υπέρ του. Ήθελε να πληρώνεται ένα σεβαστό ποσό για να φέρει έσοδα στην ομάδα».

– «Είναι δυνατόν να έχω ακόμα τον πρόεδρο της Τρίγλιας στην ομάδα; Ζήτησα έναν Ηρακληδέα, γιατί εγώ δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος».

– «Ο Κώστας Γεωργιάδης αν δεν είναι ο καλύτερος, είναι από τους καλύτερους προπονητές στην κατηγορία».

– «Βγάλτε τη μιζέρια από πάνω σας. Δεν μπορείτε να ασχολείστε με ένα χωριό».

– «Περίμενα μεγαλύτερη κίνηση στα διαρκείας, αλλά φταίμε κι εμείς, γιατί δεν έχουμε κάνει κινήσεις που έπρεπε να κάνουμε».

– «Το Καυτανζόγλειο είναι η φυσική μας έδρα μέχρι να γίνει το νέο γήπεδο. Θέλουμε να παίζουμε εκεί μόνοι μας. Αν μπορούμε, δεν το ξέρω, γιατί είναι κρατικό γήπεδο. Θα κάνουμε προσπάθειες να διασφαλιστεί ότι ο Ηρακλής θα παίζει πάντα εκεί. Αν μπορεί να βρεθεί μια άλλη λύση για τον ΠΑΟΚ…».

Απόδοση: FL News

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις