Φιλική ισοπαλία για Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ Β’

Σε ακόμη ένα φιλικό τέστ στην έδρα του, ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Β΄ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, τεστάροντας τις δυνάμεις του κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Οι “κόκκινοι” έδειξαν πως σε κάθε παιχνίδι εμφανίζονται πιο βελτιωμένοι, υπήρξαν στιγμές που ενθουσίασαν τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στις κερκίδες και συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Ο Πανσερραϊκός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, περιορίζοντας τον ΠΑΟΚ σε παθητικό ρόλο, πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή κάνοντας αισθητή την παρουσία του, ενώ και αμυντικά όλες οι γραμμές εμφάνιζαν σταθερότητα και συνέπεια. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατέγραψαν αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πως σιγά-σιγά τα πόδια “λύνονται” από τη σκληρή προετοιμασία και τις δυνατές προπονήσεις.

Στο 35΄ ο Μούργος με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα σημειώνοντας το 1-0 και στις καθυστερήσεις, σε μία από τις ελάχιστες στιγμές που ο Κούτσιας βρήκε τον χώρο που ήθελε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν μετά το 60΄, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να πάρει προβάδισμα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Δ. Ελευθερόπουλος):  Γιαννίκογλου(60΄ Κατσίκας), Πεταυράκης(60΄ Τσαγκαλίδης), Καρασαλίδης(60΄ Δημητρίου), Γιανναράκης, Δεληγιαννίδης(60΄Ζέρης), Οικονόμου(60΄ Καραμπέρης), Νάτσος, Κανίς(60΄ Μασκανάκης), Μούργος(60΄ Λιούμης), Στίνα(60΄ Μασκανάκης), Σαΐντ(46΄ Ανάκογλου)

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Κωττάς, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Δαρέλας, Γιαξής, Ρικάρντο, Φασίδης, Μπράντονιτς, Κούτσιας

Αγωνίστηκαν και οι:Τσιόπτσης, Σελιμάι, Ρούμιαντσεβ, Χατζηστραβός, Ζίλο, Μανωλιούδης, Μελετίδης, Κουτεντάκης, Σπυρίδης, Πανίδης, Σμυρλής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις