“Θα μαζέψουμε παιδιά από τις πλατείες για να παίξουμε”

Ο Χρόνης Παπαβραμίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 ανατρέποντας την φημολογία που αναπτύχθηκε ότι, τελικά, ο Αγροτικός Αστέρας θα συμμετάσχει στην Super League 2.

Όπως σημείωσε:

«Δυστυχώς έμαθα ότι δεν τελείωσε πάλι. Βγήκαν από τα γραφεία, πιστεύαμε ότι είναι όλα καλά και μας ενημέρωσαν ότι πάει για την Παρασκευή, περιμένουν ένα χαρτί για την FIFA. Από Δευτέρα-Τρίτη πάντα πάμε Παρασκευή, επί 2,5 μήνες. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό το χαρτί που περιμένουν. Έχω χάσει την… μπάλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μιλάμε με παίκτες και τους λέμε ότι αύριο θα είμαστε σίγουροι. Τι θα τους πω;

Τους είχα πει ότι τελειώνει σήμερα. Κάποια στιγμή έπρεπε να τελειώσει αυτό το ζήτημα. Εχουμε τους ποδοσφαιριστές σαν… αιχμαλώτους. Τα ιδιωτικά συμφωνητικά είναι με το στόμα. Ο λόγος είναι συμβόλαιο, αλλά πόσο ακόμη να τα κρατήσουμε; Θα πάθουμε αυτό που έπαθε η Καβάλα και εμείς δεν έχουμε και… ενόργανη γυμναστική να πάρουμε κόσμο από εκεί, θα μαζέψουμε παιδιά από τις πλατείες… Μέχρι να βγει η απόφαση θα χάσουμε σίγουρα ακόμη 2-3 ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις