Παρελθόν ο Μπαλαράμπε

Παρελθόν από την ομάδα της Νίκης αποτελεί ο Σαντίκ Μπαλαράμπε σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου: “Το Δ.Σ. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Sadik Balarabe, προς τον οποίο απευθύνει τις ευχές του για καλή επιτυχία στην συνέχεια της σταδιοδρομίας του”.

Ο Νιγηριανός με αγγλικό διαβατήριο κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κώστα Βελιτζέλου και περέμεινε στο ρόστερ, τη στιγμή που ο πρώην προπονητής της ομάδας, Λεωνίδας Μπίλης, δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του. Η αλλαγή προπονητή του έδωσε ευκαιρία να δείξει την αξία του, όμως ο τραυματισμός στον αγώνα κυπέλλου με τη Σκιάθο, στάθηκε η αιτία να παραμείνει αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και να μην μπορέσει να επανέλθει στο επίπεδο που θα ήθελε τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του.

Πιθανόν η αποδέσμευση του Σαντίκ Μπαλαράμπε πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να μην είναι η μοναδική καθώς η έλλειψη ουσιαστικού στόχου, ίσως αποτελέσει την αφορμή για ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων.

balarab

Την φωτογραφία “ανέβασε” στο προσωπικό του προφίλ ο Σαντίκ Μπαλαράμπε και είναι από την αναχώρησή του για άλλες ποδοσφαιρικές πατρίδες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις