Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Πυράσου!

Δύο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας κυκλοφόρησε ο Πύρασος, ένα απλό που κοστίζει 50 ευρώ και ένα κατηγορίας Gold που κοστίζει 100 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Πυράσου:

Εισιτήριο διαρκείας έχετε προμηθευτεί;;; Το πρωτάθλημα 2022-23 αρχίζει σε λίγες ημέρες, στις 17 Σεπτεμβρίου και η ομάδα μας ζητάει την ενίσχυσή της από τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου. Φέτος, αποφασίσαμε να έχουμε δύο κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

-απλό εισιτήριο που κοστίζει 50 ευρώ (εισιτήριο και κάρτα μέλους μαζί) το οποίο δίνει πρόσβαση στους 13 εντός έδρας αγώνες της Α’ Τοπικής και σε αυτούς του Κυπέλλου που θα παίξουμε ως γηπεδούχοι

-εισιτήριο κατηγορίας Gold που κοστίζει 100 ευρώ για όσους θέλουν να ενισχύσουν περισσότερο την προσπάθεια της διοίκησης του Πυράσου!

Οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Α’ ΕΠΣΘ – ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΕΠΣΘ επιστρέφουν φέτος στη φυσική τους έδρα, το γήπεδο της Νέας Αγχιάλου. Με νέο προπονητή, νέους ποδοσφαιριστές ως επί το πλείστον, νέο ξεκίνημα για τον ιστορικό μας σύλλογο που στοχεύει να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

Για να προμηθευτείτε εισιτήριο διαρκείας, μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τις απογευματινές ώρες στο γήπεδο ή την ημέρα του πρώτου εντός έδρας αγώνα.

Γιατί, διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, προπονητές έρχονται και φεύγουν, ποδοσφαιριστές αλλάζουν. Αυτοί όμως που είναι σταθερά πάντα δίπλα στον Πύρασο είναι οι φίλαθλοί του, ο κόσμος της Νέας Αγχιάλου που 70 χρόνια τότε μεγάλωσε με την κυανόλευκη φανέλα στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις