Εγγραφές και επανεγγραφές μελών στον Α.Σ. Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την οποία κάνει γνωστό, πως όποιοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη μπορούν να εγγράφονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου, ενώ καλεί τα μέλη που δεν είναι τακτοποιημένα οικονομικά…

…από το 2009 και μετά, πως μπορούν να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή (20 ευρώ) για το έτος 2015-16, για να γίνουν και πάλι ενεργά μέλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ενόψει της κρίσιμης και καθοριστικής Γενικής Συνέλευσης, η όποια θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα (ημέρα, τόπος και ώρα θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο Τύπου) και προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν όλο και περισσότερα μέλη, αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Όσα από τα μέλη δεν είναι ταχτοποιημένα οικονομικά, από το 2009 και εντεύθεν, μπορούν να ενεργοποιηθούν καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους, για τα έτη 2015-16 , ποσού 20 ευρώ ανά έτος, έως τις 27 Απριλίου 2016.
2. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν νέα μέλη μπορούν με αίτηση προς το διοικητικό συμβούλιο να εγγράφονται.
3. Σε περίπτωση που τα μη ενεργά μέλη δεν επανεργοποιηθούν, τότε , με εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου θα διαγραφούν από μέλη του συλλόγου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.
Για τις εγγραφές και επανεγγραφές, τα γραφεία του Συλλόγου στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου, θα είναι ανοικτά Δευτέρα-Τετάρτη και Πέμπτη, 18.30-20.30, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά και στο γήπεδο τις Άλλης
Μεριάς, από τις 16.00 έως τις 19.00.
Η ισχυροποίηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας μας, ενόψει της επόμενης μέρας. Η μέρα που θα ξαναδούμε την ποδοσφαιρική αγαπημένη ομάδα μας στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει και πρέπει να τη θωρακίσουμε».