Διάρρηξη-θρίλερ στο γραφείο του Ανδρέα Πάτση

Μια περίεργη κλοπή έγινε στο γραφείο του δικηγόρου Ανδρέα Πάτση στο κέντρο της Αθήνας. Οι Αρχές ερευνούν με προσοχή τη διάρρηξη-θρίλερ, καθώς οι δράστες φέρεται ότι άρπαξαν μόνο τους σκληρούς δίσκους από τους προσωπικούς υπολογιστές του πρώην προέδρου της Νίκης Βόλου, ο οποίος έχει ασχοληθεί ενεργά…

…με τον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι «ποντικοί» διέρρηξαν τα ξημερώματα της Τρίτης την πόρτα του γραφείου του, που βρίσκεται σε πολυκατοικία της λεωφόρου Β. Σοφίας. Φαίνεται μάλιστα ότι γνώριζαν καλά τα κατατόπια, καθώς φρόντιζαν να αποφεύγουν τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό των γραφείων. Οι εισβολείς κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του δικηγόρου και αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστώ, στους οποίους – σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν αποθηκευμένα έγγραφα και δικογραφίες από σοβαρές υποθέσεις που έχει χειριστεί κατά καιρούς ο κ. Πάτσης. Παράλληλα, προφανώς σε μια προσπάθεια να θολώσουν τα νερά για τις έρευνες που θα ακολουθούσαν, οι δράστες άρπαξαν διάφορα αντικείμενα και κάποια μικρά χρηματικά ποσά που βρήκαν στα γραφεία των συνεργατών του δικηγόρου.
Η κλοπή έγινε γνωστή το πρωί της επομένης, όταν οι συνεργάτες του Ανδρέα Πάτση πήγαν στο γραφείο για να πιάσουν δουλειά και είδαν την ακαταστασία που επικρατούσε στους χώρους μετά την έρευνα που είχαν κάνει οι κακοποιοί. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σάρωσε τον χώρο, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που μπορεί να άφησαν πίσω τους οι δράστες.
Ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης είναι ένας από τους πιο γνωστούς νομικούς της Αθήνας και μεταξύ των πελατών του έχουν υπάρξει σεΐχηδες (έστησε δικηγορική εταιρία που επεκτείνεται μέχρι το Αμπού Ντάμπι) αλλά και πλήθος Ελλήνων celebrities. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος συμπεριλήφθηκε στη νεοσυσταθείσα ομάδα του Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας.
Πηγή: Espressonews.gr