Πέταξε… λευκή πετσέτα ο Απόλλων

Παραδόθηκε άνευ όρων! Μετά το «κάζο» που έπαθε στην Ελευσίνα και την επικείμενη αφαίρεση έξι βαθμών, ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να μαζέψει τα… κομμάτια του και ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στα Χανιά με τον Κισσαμικό, κινδυνεύοντας να χάσει ακόμη και την τρίτη θέση από τα Τρίκαλα.

Ο βαθμός της ισοπαλίας που πήραν οι «κυανόλευκοι» -στο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο της ομάδας- στα Χανιά μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… κολακευτικός, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες στιγμές στον αγώνα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Κισσαμικού ήρθε στο 9ο λεπτό, όταν ο Αποστολίδης έδιωξε πολύ δύσκολα με τα πόδια, την κοντινή κεφαλιά του Σελινιωτάκη.

Οκτώ λεπτά αργότερα, το καλοκτυπημένο φάουλ του Αυγενικού πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι μέσα σε ένα τρίλεπτο (26′-29′) είχαν δύο καλές στιγμές αλλά ο Φατιόν ολομόναχος αστόχησε από τη μικρή περιοχή και το σουτ του Κονέ έδιωξε ο Λαζαρίδης. Λίγο αργότερα, ο Τζιώρας μέσα από την περιοχή σούταρε απελπιστικά άουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 51′ αλλά ο Αποστολίδης κατάφερε να μπλοκάρει δύσκολα την κεφαλιά του Τζημογιάννη. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς στο 69′ αλλά το διαγώνιο σουτ του Κονέ μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.

Οι συνθέσεις:

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ν’ Γκουέμ, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (81′ Λώττας), Ποκόνγκ (68′ Βλάχος), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (80′ Σαπαλίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Πιπίνης, Μπουντόπουλος, Κονέ (84′ Κρητικός), Παρπέξ (60′ Σουνάς), Φατιόν, Βάντερσον, Τζιώρας (66′ Φομίν).

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8 Απριλίου

Κισσαμικός – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 10 Απριλίου, 16:00

Ζάκυνθος – Πανσερραϊκός
Αχαρναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΑΕΛ – Παναχαϊκή
Πανελευσινιακός – Ολυμπιακός Βόλου ΜΑΤΑΙΩΣΗ
Αγροτικός Αστέρας – Εργοτέλης ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 11 Απριλίου

Λαμία – Κέρκυρα (15:00 ΟΤΕ)
Χανιά – Τρίκαλα (16:00)
Καλλιθέα – Παναιγιάλειος (17:30)

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις