Ηρακλής Θεσσαλονίκης: Το “προφίλ” του πρώτου επίσημου αντιπάλου της Νίκης Βόλου

Η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει, στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση για τη νέα σεζόν, τον Ηρακλή, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της Γ’Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με το goalpost.gr να σας παρουσιάζει το αγωνιστικό προφίλ των κυανόλευκων της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη, με όπλο της το “βαρύ” της όνομα, αλλά με ανασταλτικό παράγοντα τον περιορισμό της μεταγραφικής της ενίσχυσης, λόγω της μη αδειοδότησής της, θέτει, ξεκάθαρα, τον στόχο του πρωταθλητισμού για τη νέα σεζόν, όπως τουλάχιστον τονίζουν οι αξιωματούχοι της.

Παρά τον ηλικιακό περιορισμό στις μεταγραφές του, οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ “έδωσαν και πήραν”, κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Συγκεκριμένα, εκτός ομάδας, από τον περσινό κορμό, έμειναν οι Μπαστακός, Ναπολιτάνο, Γρηγοριάδης, Μανωλάκης, Κάκκο, Χατζηπιρπιρίδης, Καρτσαμπάς, Μασούρας, Γ. Παπαδόπουλος, Βιτίνιο, Τουρσίδης, Φακής, Ιακωβίδης, Ελευθεριάδης και Πήλιος. Στον αντίποδα, αποκτήθηκαν οι Κουντουριώτης από τον Ολυμπιακό Βόλου, Βελλίδης από Βέροια, Μανουσάκης από Λαμία, Μακρής από Θύελλα Σαρακηνών, Βιτλής και Κραγιόπουλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, Χειρίτραντας από τα Τρίκαλα, Δόρης από την Ξάνθη, Μελούνοβιτς από την Νάπρεντακ, Σιούτας από τον Θερμαϊκό και Σενγκέργκης από τον Άρη.

Κατά τα φετινά καλοκαιρινά φιλικά, ο “Γηραιός” δεν εντυπωσιάζει, προς στιγμήν, με τον κ. Γεωργιάδη να “χτίζει” με υπομονή τη συνέχεια, στη “σκιά” των συνεχόμενων δημοσιευμάτων στα μέσα της Θεσσαλονίκης περί αποχώρησης του κ. Ευγενίου και αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, εξέλιξη, πάντως, που δεν διαψεύδεται, την υφισταμένη χρονική στιγμή, από τον ισχυρό άνδρα του Ηρακλή.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Νίκη, συμπτωματικά, πραγματοποίησε το “ντεμπούτο” της στο περσινό πρωτάθλημα ξανά στο Καυτανζόγλειο, με αντίπαλο τον Ηρακλή, στις 7 Νοεμβρίου του 2021, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, χωρίς σκορ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις