Φιλική τριάρα του Ολυμπιακού Βόλου με Δωτιέα Αγιάς

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του, στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας και μετά την τριάρα επί του Διγενή στην Άλλη Μεριά, φιλοδώρησε με τρία τέρματα και τον Δωτιέα, στο γήπεδο της Ανάβρας. Τα τρία γκολ για το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη πέτυχαν οι Σκοπελίτης, Κόλα και Αναστασίου.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας ένα τέρμα και χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα. Στο 21′ ο Φίλιππος Σκοπελίτης άνοιξε το σκορ με σουτ από τα αριστερά, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να βρίσκει συχνά πυκνά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις αλλαγές των δύο προπονητών, ωστόσο οι Βολιώτες βρήκαν ακόμη δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 52′ ο Σκοπελίτης έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Αναστασίου να πηδά ψηλότερα απ’ όλους και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, για το 0-2. Το τελικό 0-3, διαμόρφωσε ο Κλεβί Κόλα στο 55′, όταν ανέλαβε να εκτελέσει το κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα του. Ο πορτιέρε του Δωτιέα αρχικά απέκρουσε την εκτέλεση του έμπειρου μέσου του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο το ριμπάουντ κέρδισε ο ίδιος, εκτελώντας από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα, με τους ερυθρόλευκους να δείχνουν και πάλι δείγματα συνεχούς βελτίωσης τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και στον επιθετικό.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου: Καβουσάκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Καμπέρης, Ψιάνος, Κόλα, Σκοπελίτης, Ντινιωτάκης, Δαμαντόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις