Αφαίρεση βαθμών… για οφειλές σε Ρόκα και Βασιλούδη


Μοιράσου το άρθρο

Προθεσμία πέντε ημερών έχει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να εξοφλήσει τους Στάθη Ρόκα και Στάθη Βασιλούδη αλλιώς θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε οφειλή. Μάλιστα, η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι πολύ συγκεκριμένη… και αναφέρει από το τρέχων πρωτάθλημα. Βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ούτε ΝΕΑ ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υφίσταται ούτε τρέχων πρωτάθλημα…

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αντωνίου Αποστολάκη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αντωνίου Αποστολάκη, του ποσοστού 50% του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 377/2005 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Λουτριώτη.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρόδοτος την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Τιμόθεου Λουτριώτη, του συνολικού ποσού των 5.859,74 πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 310/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη-Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρόδοτος την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Παναγιώτη-Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου, του συνολικού ποσού των 4.219,97 πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 311/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Ρόκα.

Επιβάλλει στην Νέα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευσταθίου Ρόκα, του συνολικού ποσού των 3.630,01 πλέον του ποσού των 250 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 313/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Βασιλούδη.

Επιβάλλει στην Νέα ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευσταθίου Βασιλούδη, του συνολικού ποσού των 3.000 ευρώ πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 260/2022 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Θεωρεί καταργημένη τη δίκη επί της από 13.9.2022 αίτησης του Ευριπίδη Γιάκου κατά της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, λόγω παραίτησής του από το δικόγραφο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις