Μεγάλη Νίκη στην πρεμιέρα με Πρωτέα Γρεβενών (pics)

Με το δεξί ξεκίνησε η Νίκη Βόλου τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής επικρατώντας εντός έδρας του Πρωτέα Γρεβενών με 86-78.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε η μνήμη του φιλάθλου της ομάδας, Κώστα Τέζα.

Ανθοδέσμες εναπόθεσαν στο σημείο που σε κάθε ματς καθόταν ο Κώστας, ο Γενικός Αρχηγός της Νίκης Βόλου Δημήτρης Κανούλης και αντιπροσωπεία των Blue Angels των οποίων ήταν μέλος.

Οι αθλητές της ομάδας μας ξεκίνησαν πολύ μουδιασμένα, με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι τέλος του πρώτου (34-35).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι αθλητές του Πρωτέα μπόρεσαν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και όντας πολύ εύστοχοι μπόρεσαν να πάρουν διαφορά έως και 9 πόντων.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο άρχισε η αντεπίθεση της Νίκης Βόλου, με τον κόσμο να μπαίνει στην εξίσωση του αγώνα, και με ένα επιμέρους 34-19 να κατακτά τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Διαιτητές: Μπακάλης-Κοντογιάννης-Βασιλόπουλος

Δεκάλεπτα: 24-21, 34-35, 52-59, 86-78

Νίκη Βόλου (Μαύρος – Τσιριγωτάκης): Βρεττάς 16(2), Κωστούλας 8(1), Βερτζάγιας 5, Σιπητάνος 6, Κουτίνας 31, Παπαδόπουλος 4, Δελεντζές, Σπηλιόπουλος 11(3), Εντό 5(1)

Πρωτέας Γρεβενών (Χασιώτης): Κεραμάρης 3, Μόρας 16 (1), Κλωναράς 9 (2), Παλάσκας 8 (1), Τσανίδης 5 (1), Καραγιάννης, Μαραβέγιας 13 (1), Κουρέπης 10 (1), Κατηρτζίδης 14 (2), Ασλανίδης, Ζήμπρας

Τα συγχαρητήρια και το “ευχαριστώ” της διοίκησης

“Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό μας team για τη μεγάλη νίκη!

Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και με τη φωνή του συνεισέφερε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πολύ ποιοτική ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών και συγχαίρουμε τους διαιτητές του αγώνα για την απόδοση τους.

Συνεχίζουμε….”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις