Παραίτηση Αθανασιάδη από την Ακαδημία μπάσκετ της Νίκης – Οργισμένη αντίδραση Τουτουντζόγλου

Μετά τις παραιτήσεις Μπάντελη, Καρακάνα, Μανώλη και Βαλή από την Ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ήρθε ακόμη μία παραίτηση που προκάλεσε αίσθηση αλλά και την αντίδραση του Μπάμπη Τουτουντζόγλου. Πρόκειται για την παραίτηση του Χρήστου Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της υποδομής.

Η δήλωση του Χρήστου Αθανασιάδη:

“Με το παρόν κείμενο θα ήθελα να δηλώσω την παραίτηση μου από την θέση του υπευθύνου υποδομής τη Νίκη Βόλου . Μετά από την ενημέρωση του προέδρου της ερασιτεχνικής κ. Στέργιου Φάτση ότι θα ύπαρξη νέο άτομο που θα παρεμβαίνει στις αρμοδιότητες μου και μένοντας πιστός στις αρχές μου όλα αυτά τα χρόνια αποχωρώ από την ομάδα .

Ύστερα από την πρόσκληση του κ. Μπάμπη Τουτουτζόγλου το 2015 ανέλαβα με μεγάλη χαρά να βοηθήσω στην αναδόμηση της Ακαδημίας από τον ρόλο του υπευθύνου υποδομής και μετά από μεθοδική δουλειά αυτά τα χρόνια η ακαδημία μας ξανά βρήκε την χαμένη της αίγλη ανεβάζοντας το prestise της ακαδημίας όπως αρμόζει στο μεγάλο όνομα της Νίκης Βόλου .

Αποχωρώ αφήνοντας παρακαταθήκη έναν από τους καλύτερους προπονητές μπάσκετ στην αναπτυξιακή ηλικία κ. Τσιριγωτάκη Ανδρέα ενώ οι μικροί μας αθλητές από 10 έγιναν 150, ενώ πολλοί από αυτούς πλέον αποτελούν ενεργά μέλη της αντρικής μας ομάδας .

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια την διοικούσα επιτροπή όπου δούλευε ακατάπαυστα , όλους τους προπονητές της Ακαδημίας που συνέλαβαν στα μέγιστα στην βελτίωση των αθλητών και πάνω απ όλα τους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοικούσας και η ακαδημία να συνεχίσει την ανοδική πορεία που χαράζει τα τελευταία χρόνια”.

Με τιμή ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η παραίτηση του Χρήστου Αθανασιάδη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Μπάμπη Τουτουντζόγλου ο οποίος στην επιστολή παραίτησης σχολίασε:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις