Βόλος – Λεβαδειακός: Για το ρεκόρ και τους βαθμούς (pregame)

Ο Βόλος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο παιχνίδι το οποίο ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:00).

Οι Βολιώτες είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και μετρούν τρεις νίκες στη σειρά με την τελευταία να είναι και ίσως η πιο εντυπωσιακή καθώς κατάφεραν να φύγουν με νίκη 3-2 από το Αγρίνιο απέναντι στον αρκετά καλό φέτος Παναιτωλικό. Το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου με νίκη θα σπάσει το ρεκόρ των τριών συνεχόμενων “τρίποντων” στο πρωτάθλημα της SL1. Στον βαθμολογικό πίνακα βρίσκονται στην τρίτη θέση έχοντας 14 βαθμούς όσους και ο Ολυμπιακός.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ένα αποτέλεσμα που έχει ανεβάσει αρκετά την ψυχολογία στην ομάδα, στης οποίας τον πάγκο κάθεται πια ο Γιάσμικο Βέλιτς. Η ομάδα της Λειβαδιάς έχει μόλις τρεις βαθμούς και αναζητά μια ανάλογη συνέχεια για να αρχίσει να απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Βόλος θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Νοκέρτ ενώ εκτός έμεινε ο Μπατόκιο. Οι Βοιωτοί από την άλλη πλευρά δεν υπολογίζουν στους Συμελίδη, Ντεντάκη, Βήχο, Ρεγκίς, Σακό, Ντουκαρά, Πέτρε, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπελμόντ.

Οι πιθανές 11άδες:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Αλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Πάολο Φερνάντες, Μεθκίδα, Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς

Λεβεδειακός (Γιάσμικο Βέλιτς): Μάρκοβιτς – Τσάπρας, Λιάγκας, Βινίσιους, Παναγιώτου – Μεχία, Νίκας – Τόρο, Σκβάρντα, Μουτίνιο – Δουμτσας

Τα εισιτήρια του αγώνα:

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββατο 15/10/22, 17.00) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου από τις 3.00 μ.μ.

Επίσης, εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό θα διατίθενται μέσω του viva.gr 

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

  • Θύρα VIP: 50 ευρώ
  • Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 10 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις