Ολυμπιακός Βόλου: Με Φίλιππο Βέροιας στο ΕΑΚ – Κάλεσμα από Malavetas

Τον Φίλιππο Βέροιας αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου, σήμερα (15/10) στις 5 μ.μ., στο Κλειστό του ΕΑΚ, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Έσπερο στην πρεμιέρα.

Κάλεσμα των Malavetas:

Φέτος είναι χρονιά επανεκκίνησης στο μπασκετικό τμήμα του συλλόγου μας σε όλους τους τομείς. Αφορμή για αυτή την επανεκκίνηση δεν είναι άλλος από τον μεγάλο Νίκο Μπουντούρη που επέστρεψε με όραμα στην ομάδα που ανδρώθηκε για να βάλει και αυτός άλλο ένα λιθαράκι αναγέννησης της ομάδας.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ απαρτίζεται από νεαρούς αθλητές που με μαχητικότητα, όρεξη για διάκριση και τιμή για τη βαριά φανέλα που φοράνε δίνουν το καλύτερο τους εαυτό με σκοπό την αξιοπρεπή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β εθνικής μπάσκετ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει και αυτή τη υγιή προσπάθεια και να γεμίσει το κλειστό ΕΑΚ, το Σάββατο στις 17:00 με αντίπαλο το Φίλιππο Βέροιας και με τις φωνές και τα συνθήματα μας να σπρώξουμε την ομάδα προς τη πρώτη νίκη ψυχολογίας για φέτος.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός Βόλου αναγεννάτε και ο κόσμος της ομάδας θα είναι εκεί σε κάθε ματς να στηρίζει αυτά τα παιδιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις