Επιτακτική ανάγκη η απόκτηση στόπερ στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Θεοδοσιάδης, είχε ζητήσει από τη διοίκηση, πέρα των άλλων παικτών και την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Ο Δημήτρης Στάμου, στον οποίο είχε γίνει κρούση από τους ιθύνοντες της ομάδας, επέλεξε στις αρχές Σεπτεμβρίου τον ΟΦ. Ιεράπετρας και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν οι νεαροί Παπαϊωάννου, Ακριβόπουλος και Σιουμουρέκης για το κέντρο της άμυνας, μετά και την αποχώρηση των Γαλανόπουλου και Χατζηπλή.

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι επιτακτική ανάγκη για τον Ολυμπιακό, γιατί παίζοντας ο Στέργιος Ψιάνος (φωτό) ως στόπερ (χρησιμοποιήθηκε σ’ αυτή τη θέση στα φιλικά με ΑΟ Υπάτου και Μαγνησιακό), χάνει η ομάδα έναν πολύτιμο παίκτη στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όσο κι αν οι νεαροί στόπερ που διαθέτει ο Ολυμπιακός έχουν ταλέντο και το μέλλον είναι μπροστά τους, η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να παρασυρθεί η διοίκηση από το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί μόλις τρία γκολ σε 10 φιλικά παιχνίδια, έχοντας καλή ανασταλτική λειτουργία.

Το κέντρο της άμυνας πρέπει να είναι «γεμάτο» και με παίκτες που να έχουν εμπειρία, γιατί εκ των πραγμάτων οι κεντρικοί αμυντικοί είναι και οι πιο επιρρεπείς στις κάρτες, λόγω θέσης.

Στο τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση απόκτησης κεντρικού αμυντικού, αν και θα έπρεπε ήδη να το έχει κάνει…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις