Νίκη Βόλου: Δυνατό τεστ στο Πανθεσσαλικό με Απόλλωνα Σμύρνης (22/10, 3:15μ.μ.)

Ακόμη ένα δυνατό τεστ για τη Νίκη που σήμερα, στις 3:15 μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, απέναντι σε μία ομάδα του δευτέρου ομίλου, με τους ίδιους στόχους. Ροχάνο και Μιράντα θα παραμείνουν στα πιτς καθώς ακόμη δεν έχουν μπει σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς, μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν. Για πρώτη ίσως φορά σε φιλικό παιχνίδι, ο προπονητής της Νίκης αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο στους ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτήσει προβάδισμα για το βασικό σχήμα ώστε να αποκτήσουν και την απαραίτητη χημεία, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, στις 6 Νοεμβρίου.

Το σημερινό φιλικό είναι ιδιαίτερο για τη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνα Σμύρνης καθώς οι δύο προσφυγικές ομάδες θα τιμήσουν τα 100 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή. Παράλληλα η διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ θα βραβεύσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, κ. Μονεμβασιώτη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Αυτό το Σάββατο (22/10, 15.15) στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ένας διαφορετικός φιλικός αγώνας.

Νίκη Βόλου και Απόλλων Σμύρνης θα παίξουμε για την ιστορία μας, για τις ρίζες μας, για τον κόσμο μας.

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης θα τιμηθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης από τη διοίκηση της Νίκης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις